Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν να καταφθάνουν οι επισκέπτες του καρναβαλιού – Πλήθος κόσμου στο κέντρο της πόλης - ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν να κα...

Ιδιαίτερο κυκλοφοριακό φόρτο «σηκώνει» η Αγίου Ανδρέου

Κατά κύματα συνεχίζουν να καταφθάνουν οι επισκέπτες στην Πάτρα για να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία του καρναβαλιού. Από το πρωί καταφθάνουν, κυρίως μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ αλλά και του ΟΣΕ, εκατοντάδες – κυρίως νεαροί – προκειμένου να λάβουν μέρος στις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Η κίνηση στην Πάτρα είναι αυξημένη και αναμένεται όσο περνά η ώρα να αυξάνεται περισσότερο και το κλίμα είναι άκρως καρναβαλικό.

Ιδιαίτερο κυκλοφοριακό φόρτο «σηκώνει» η Αγίου Ανδρέου, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Εξάλλου, απόψε στις 20.00 έχει προγραμματιστεί η παρέλαση των αρμάτων του Πατρινού Καρναβαλιού στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, κίνηση που θα προσδώσει ακόμη μεγαλύτερο καρναβαλικό κέφι σε Πατρινούς και επισκέπτες.

Πλέον, το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο και ιδιαίτερα το βράδυ του Σαββάτου, όπου θα διεξαχθεί η ποδαράτη παρέλαση, αλλά και την Κυριακή, όπου θα λάβει χώρα η μεγάλη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture