Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ χαμόγελα, χρώματα και ομορφιά!Στους δρόμους οι μικροί καρναβαλιστές για το Baby Rally - Αύριο η μεγάλη παρέλαση των παιδιών-ΦΩΤΟ

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ χαμόγελα, χρώματα και ομορφ...

Αύριο η μεγάλη παρέλαση των μικρών

Με καρναβαλικό χρώμα και με πολλά παιδικά κυρίως χαμόγελα, γέμισε το κέντρο της Πάτρας. Κι όλα αυτά για το Baby Rally , τη θρυλικλη αυτή εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργάνωσε πρώτη φορά το 1968 ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Πατρών και τελευταία φορά έγινε το το 1995, όπου παρέδωσε τη σκυτάλη στο Καρναβάλι των Μικρών το 1996.

Τα παιδιά ντύθηκαν καρναβαλικά στόλισαν αναλόγως και το ποδήλατό τους και το ράλι ξεκίνησε.

Μια ημέρα πριν την κορύφωση του Καρναβαλιού των Μικρών με την Μεγάλη Παρέλαση των Μικρών, οι αποκριάτικες μεταμφιέσεις αναβατών και ποδηλάτων και οι κεφάτες καρναβαλικές διαθέσεις των μικρών βρέθηκαν στο επίκεντρο.

Οι μικροί με τα ποδήλατά τους (απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι η καρναβαλική μεταμφίεση τόσο του ποδηλάτου όσο και του αναβάτη και η ηλικία των 6-12 ετών για τους συμμετέχοντες) συναντήθηκαν γύρω στις 10.00 στη συμβολή του πεζόδρομου της Παρθενάκου και της οδού Μαιζώνος (κοντά στο παλαιό Αρσάκειο), όπου άρχισε η καρναβαλική πομπή παιδιών με τα ποδήλατα, η οποία κατέληξε στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Γύρω στις 11.00 ξεκίνησαν τα δρώμενα και τα παιχνίδια του Baby Rally στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Τα παιδιά ανάλογα με την ηλικία τους χωρίστηκαν σε δυο κατηγορίες: α)παιδιά ηλικία 6-9 ετών και β)παιδιά ηλικίας 9-12 ετών και για κάθε κατηγορία θα δοθούν 5 βραβεία καλλιτεχνικής αμφίεσης, 5 βραβεία κωμικής αμφίεσης και 5 βραβεία για τα παιχνίδια.

Οι συμμετέχοντες θα βαθμολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή του Πατρινού Καρανβαλιού 2016.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture