Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Οι Sazman Orkestar απόψε και ο Βαγγέλης Κορακάκης την Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα

Οι Sazman Orkestar απόψε και ο Βαγγέλης ...

Στο χειμερινό Χάραμα στην οδό Τσαμαδού 19

Δύο μουσικές εκπλήξεις επιφυλάσσει στο κοινό το νέο Χειμερινό Χάραμα στην οδό Τσαμαδού 19, πάνω από την Αγ. Ανδρέου, στην Πάτρα.

Απόψε Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016, μετά τις 21.30, οι Sazman Orkestar  προσκαλούν τον κόσμο σε ένα βαλκανικό γλέντι γεμάτο κέφι και χορό. Το πληθωρικό μουσικό σχήμα που ξεκίνησε την πορεία του από την Πάτρα και γνωρίζει επιτυχία, αναμένεται να μας ταξιδέψει στα Βαλκάνια, από τη Σερβία στη Βουλγαρία και από τη Ρουμανία στην Τουρκία και πάλι πίσω στην Ελλάδα, σαν ένα τσιγγάνικο καραβάνι. Πρόκειται για ένα δυναμικό μουσικό σύνολο εγχόρδων και κρουστών, πλαισιωμένο από γυναικεία και ανδρικά φωνητικά, σε ένα μοναδικό «πάντρεμα» τσιγγάνικων και βαλκανικών μελωδιών και ρυθμών, που μετατρέπουν με ευκολία τη συναυλία σ’ ένα αυθεντικό πανηγύρι και το πανηγύρι σε συναυλία.

Οι Sazman Orkestar είναι οι: Νίνα Καραμολέγκου (φωνή), Κώστας Τσαρούχης (φωνή, κοντραμπάσο), Δημήτρης Αναστασίου (βιολί), Κώστας Νικολόπουλος (ακορντεόν), Χριστίνα Κουκή (σαντούρι), Σωτήρης Τσακανίκας (κιθάρα), Γιάννης Τσεντούρος (κρουστά), Χρήστος Παπαναγιώτου (κρουστά).

Στο μεταξύ το χειμωνιάτικο Χάραμα της Πάτρας αυτήν την Τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου 2016, στις 22.00 το βράδυ  προσκαλεί το κοινό σε μια μουσική διαδρομή με γνήσιο λαικορεμπέτικο χρώμα, με τη μουσική και το μπουζούκι του γνωστού δημιουργού (συνθέτη και ερμηνευτή) Βαγγέλη Κορακάκη. Στο γιορτινό αυτό live της Τσικνοπέμπτης εκτός από τον Βαγγέλη Κορακάκη θα λάβει μέρος και η Ανατολή Μαργιόλα σε δύσκολα και απαιτητικά τραγούδια και ο ερμηνευτής Βασίλης Κορακάκης.

Το σχήμα όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, πλαισιώνουν κι άλλοι μουσικοί με ακορντεόν, μπουζούκι και άλλα όργανα. Το "Πρώτο φθινόπωρο", "Έρχονται βράδια", "Πάλι στη σκέψη της τρελής", "Χαμένη χαρά" είναι μερικές από τις πιο γνωστές δημιουργίες του Βαγγέλη Κορακάκη που θα περιλαμβάνονται στο πεντάωρο πρόγραμμα του Βαγγέλη Κορακάκη με τα καλύτερα ρεμπέτικα και παλιά καλά λαϊκά τραγούδια που θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το Πατρινό κοινό την Τσικνοπέμπτη το βράδυ στο Χάραμα στο κάτω μέρος της οδού Τσαμαδού.

Κι όπως αναφέρει η σχετική πρόσκληση, την Τσικνοπέμπτη στο Χάραμα από τις 22:00 σας περιμένουμε..."θα πιούμε και ουίσκι...θα πιούμε τζιν και φρούμελ...θα φάμε και σουβλάκια...θα πιούμε και ποτά"...θα γλεντήσουμε...θα ξενυχτήσουμε και θα θυμηθούμε τα παλιά!

*Η 1η δισκογραφική δουλειά του γεννημένου το 1961 στην Καισαριανή, Βαγγέλη Κορακάκη κυκλοφόρησε πριν από τριάντα ένα χρόνια, το 1985. Πρόκειται όπως αναφέρει η Wikipedia, για το αποτέλεσμα της γνωριμίας του Β. Κορακάκη με τον στιχουργό Τάσο Σαμαρτζή, ο οποίος πήρε την πρωτοβουλία και πήγανε στον σπουδαίο Απόστολο Καλδάρα προκειμένου να πάρουν συστάσεις. Έτσι, με παρότρυνση του στιχουργού κυκλοφόρησε από τη εταιρία LYRA, ο δίσκος «Σε στρατόπεδα και πλοία», όπου ο Κορακάκης έβαλε μουσική σε 3 τραγούδια του Τάσου Σαμαρτζή.

Τηλ. επικοινωνίας: 2610671639 και 2610672444. Τιμή φιάλης: 80 ευρώ.

Φωτ. από εμφάνιση του Βαγγέλη Κορακάκη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όταν μεταδιδόταν στην κρατική τηλεόραση.

Φωτ. από εμφάνιση του Βαγγέλη Κορακάκη σ...

Φωτ. από εμφάνιση του Βαγγέλη Κορακάκη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, όταν μεταδιδόταν στην κρατική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life