Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Στη δεύτερη θέση η ΠΥΓΜΗ

Πυγμαχία: Στη δεύτερη θέση η ΠΥΓΜΗ

Στη γενική πανελλήνια κατάταξη

Η ΠΥΓΜΗ με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου για το 2015, βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των ομάδων πυγμαχίας στην Ελλάδα.

Η δουλειά του Λάμπρου Μιχαλόπουλου και τον αθλητών του απέδωσε καρπούς, αφού συνολικά οι Πατρινοί πυγμάχοι από την ΠΥΓΜΗ είχαν 16 πρωταθλήματα και επτά ακόμη διακρίσεις, με τον Σάκη Πεφάνη να ξεχωρίζει με την ευρωπαϊκή του παρουσία, όπως και ο Άνι Μετάι με την κατάκτηση των δύο χρυσών.

Η ομάδα του Λάμπρου Μιχαλόπουλου, έχει ξεχωρίσει στα πανελλήνια πρωταθλήματα, στα οποία συμμετείχε όλη την χρονιά, κατακτώντας συνολικά 12 μετάλλια, ενώ ο Σάκης Πεφάνης έχει καταφέρει να έχει μία αξιόλογη παρουσία σε διεθνή τουρνουά όπως αυτό της Σερβίας, όπου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά τα πανελλήνια πρωταθλήματα στους Νέους πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Βασίλης Χαρίτος, ενώ στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας ανδρών η ΠΥΓΜΗ πήρε χρυσά μετάλλια με τους Άνι Μετάι, Σάκη Πεφάνη, Γιώργο Στεφανάτο, αργυρό με τον Δημήτρη Αθανασίου και χάλκινο με τον Κώστα Κατσαϊτη.

 

Στους παίδες το χρυσό πήρε ο Βασίλης Τσιρικλός και το αργυρό ο Μάρκoς Μιχαλόπουλος. Τέλος η ΠΥΓΜΗ Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας των ανδρών πήρε το χρυσό μετάλλιο με τον Άνι Μετάι, ενώ αργυρά είχε με τους Σάκη Πεφάνη, Βασίλη Κονταξή και Γιώργο Στεφανάτο.

Στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα η ΠΥΓΜΗ, ήταν δεύτερη στην γενική κατάταξη με την κατάκτηση των τεσσάρων μεταλλίων, στους αντίστοιχους τελικούς, όπου συμμετείχαν οι αθλητές της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports