Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα:Εγκάρδιο το χειροκρότημα για τη Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Ιερού Καθολικού Ναού Αγίου Ανδρέα

Πάτρα:Εγκάρδιο το χειροκρότημα για τη Χρ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με μεγάλη επιτυχία τελέσθηκε και φέτος η καθιερωμένη πλέον Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Ιερού Καθολικού Ναού Αγίου Ανδρέα, τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου.

Η συναυλία έχει καταστεί πλέον απαραίτητος θεσμός για τα θρησκευτικά και μουσικά δρώμενα της πόλης ενώ, για μια ακόμη φορά, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στην Καθολική εκκλησία της οδού Μαιζώνος.

Πριν την έναρξη απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο μαέστρο της χορωδίας, κ. Νίκο Σινιγάλια, ο οποίος και σηκώνει επί σειρά ετών το μεγαλύτερο βάρος αυτών των εκδηλώσεων και όχι μόνο.

Το φιλόμουσο κοινό είχε στη συνέχεια την ευκαιρία να "ταξιδέψει" σε διάφορες χώρες και να πάρει μια γεύση από το πως υμνούν οι διάφοροι λαοί τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Το εγκάρδιο χειροκρότημα επιβράβευσε στο τέλος τις πολύμηνες προσπάθειες των εθελοντών χορωδών, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους μουσική νότα στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης μας.

Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση μιας τόσο όμορφης και κατανυκτικής βραδιάς!

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture