Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Φώφη Γεννηματά στην θαλπωρή της Λυκούριας Καλαβρύτων- Το τζάκι που έχει πυρώσει δυο προέδρους και πρωθυπουργούς

Η Φώφη Γεννηματά στην θαλπωρή της Λυκούρ...

Φιλοξενούμενη από τον πρώην υπουργό και φίλο της Μιλτιάδη Παπαϊωάννου

Από το παγωμένο Βερολίνο όπου συμμετείχε στη σύσκεψη με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές ηγέτες, βρέθηκε στις ξέχιονο ακόμα Λυκουριώτικο τοπίο, μπροστά σε ένα  φιλόξενο  λυκουριώτικο τζάκι. Τη θαλπωρή αυτού του τζακιού έχουν απολαύσει κατά καιρούς  μια πλειάδα υπουργών και γενικότερα ανθρώπων της πολιτικής οικονομικής και επιστημονικής ζωής του τόπου.

Εκτός όμως απο  όλους αυτούς ,τα αναμένα καρβουνα αυτου του παραδοσιακού αλλά και ιστορικού τζακιού της  Λυκούριας, έχουν πυρώσει και δυο  προέδρους και πρωθυπουργούς του  ΠΑΣΟΚ, το Κώστα Σημίτη και το Γιώργο Παπανδρέου. Σ΄αυτο λοιπόν,  το Λυκουριώτικο  τζάκι βρέθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου η Φωφή Γεννηματά, φιλοξενούμενη από τον πρώην υπουργό και  φίλο της Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Στο ίδιο τζάκι που κατα το παρελθόν είχε κάτσει και ο αείμνηστος πατέρας της  Γιώργος Γεννηματάς. H πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε τα καλύτερα για την Λυκούρια που πάντα δικαιώνει τη φήμη της για τη φιλοξενία, και την αίσθηση του νοικοκυρεμένου και καθαρού χωριού, όπως χαραχτηριστικά είπε.

 

kalavrytanews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις