Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: «Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό Εργαστήριο για παιδιά» στο θέατρο act

Πάτρα: «Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό Εργασ...

Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Το θέατρο act ανακοινώνει το Χριστουγεννιάτικο θεατρικό εργαστήρι για παιδιά που θα λάβει χώρα τις ακόλουθες ημερομηνίες: Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

Οι θεατρολόγοι Μαρία Αθανασοπούλου και Άννα Μανθάτη διοργανώνουν ένα εορταστικό εργαστήριο για παιδιά που θα κάνουν τα φετινά Χριστούγεννα ξεχωριστά και δημιουργικά με πολλά παιχνίδια, μουσική, ζωγραφική, κατασκευές. Τι θα συμβεί όταν ο Τίνκερ συναντήσει την Κουνελίτσα ή όταν ένα παιδί συνομιλεί με τα αστέρια; Πώς μπορεί να εξελιχτεί μια Χριστουγεννιάτικη νύχτα; Αυτά και ακόμη περισσότερα θα τα ανακαλύψουμε μέσα από την δημιουργική διαδικασία του θεατρικού παιχνιδιού, της δραματοποίησης και του αυτοσχεδιασμού με στόχο την σωματική έκφραση, την καλλιέργεια της φαντασίας και πάνω από όλα την διασκέδαση, με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα  να μας εμπνέει.

Το εργαστήριο διαθέτει δύο τμήματα που καλύπτουν τις ηλικίες 6-8 ετών και 9-11 ετών. Παρακαλούνται οι μικροί μας φίλοι να έρχονται με άνετα ρούχα, κάλτσες και μπουκαλάκι με νερό!

 

«Χριστουγεννιάτικο Θεατρικό Εργαστήριο για παιδιά» στο θέατρο act | Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65

Υπεύθυνες εργαστηρίου: Μαρία Αθανασοπούλου και Άννα Μανθάτη

Θεατρικό εργαστήριο για παιδιά: Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

Ώρες: ηλικίες 6 έως 8, 10.00 – 11.30 και ηλικίες 9 έως 11, 12.00 – 13.30

Κόστος συμμετοχής διημέρου: 15 ευρώ

Πληροφορίες - Κρατήσεις: 2610272037, 6936122263, 6986912150

 

Βιογραφικά:


Η Άννα Μανθάτη είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Την περίοδο αυτή φοιτά στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Εκπαιδευτική Ηγεσία, Διοίκηση και Αναδυόμενες Τεχνολογίες» στο Guglielmo Marconi University. Διδάσκει στο Δημόσιο Δ.Ι.Ε.Κ Ναυπάκτου τα μαθήματα «Κουκλοθέατρο – Θέατρο Σκιών» και «Παιχνίδι – Θεατρικό Παιχνίδι». Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά συνέδρια και από το 2009 έως σήμερα  εργάζεται στην παιδική κατασκήνωση Green Camp.

H Μαρία Αθανασοπούλου είναι απόφοιτη του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2014 έως σήμερα εργάζεται ως θεατροπαιδαγωγός στο 59ο Δημοτικό σχολείο Πατρών. Έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια θεατρικού παιχνιδιού και κατασκευών. Έχει συμμετάσχει στην παράσταση «Κρεμάστρα» στο θέατρο act ως βοηθός σκηνοθέτη το 2014. Τέλος, αρθρογραφεί στο διαδικτυακό περιοδικό Postin.gr κριτικές αλλά και για θέματα που αφορούν το θέατρο εν γένει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture