Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ανατρεπτικές εκποιήσεις - μεταρρυθμίσεις

Ανατρεπτικές  εκποιήσεις - μεταρρυθμίσεις

Toυ Μιχαήλ Στρατουδάκη

Συνεχώς «ξεπωλούνται» τα πάντα!!! Η ακίνητη περιουσία της Ελλάδος πίπτει αδιαπτώτως  στα χέρια ξένων οι  οποίοι παρουσιάζονται ως πλειοδοτήσαντες στις δημοπρατήσεις που κάνει ο αρμόδιος φορέας εκποιήσεως του Δημοσίου πλούτου!!  Εκτός φορέως και πριν την οικονομικήν  κρίσην είχαν πωληθεί ευάριθμες  και ανθούσες βιομηχανικές  επιχειρήσεις, μάλλον  και με την συνδρομήν εγχωρίων!! Για κάλυψην δήθεν δαπανών «έφυγε» και ο ΟΤΕ, η κορυφαία και κερδοφόρος επιχείρηση, που κάποιοι την κατήντησαν δήθεν προβληματικήν, για να χαθεί από το Ελληνικόν Δημόσιον «μιάν ώραν αρχύτερα»!!!!

Με την υπογραφήν του πρώτου Μνημονίου η Ελλάδα έχασε και  την κυριαρχίαν  επί των εδαφών της, αφού οι νωδοί συνθηκολόγοι δεν αντέδρασαν καθόλου,  όπως συνέβη σε άλλες χώρες!

Από τις ελάχιστες σημαντικές και κερδοφόρες επιχειρήσεις που απέμειναν, είναι η ΔΕΗ και αυτήν φαίνεται ότι την δίδουν «όσον όσον» για να γεμίσουν οι χρυσοφόροι θύλακες των καιροσκόπων δανειστών. Γιατί να γίνει το διάβημα αυτό;  Εργασίες για τους ανέργους δεν μπορούν να ανοίξουν; Αν η ανάπτυξη ήταν σε ανοδικήν πορείαν δεν θα πωλούσαμεν την περιουσίαν μας κομψοχρονιάς, για να καλύπτομεν δόσεις δανείων.

Φυσικά οι άρπαγες της περιουσίας μας, δεν θέλουν με κανέναν τρόπον την ανάπτυξην στην Ελλάδα και εμείς αδυνατούμεν να αντιδράσομεν δυναμικώς, ψελλίζοντες ότι «διαπραγματευόμεθα σκληρώς». (Σ.σ. εκείνοι καινοτομούντες  πάντα είπαν  σκληρά. Δεν χρησιμοποιούν επιρρήματα αλλά ουδέτερα αντί επιρρημάτων). Η παρένθεση δεν είναι άκαιρος γιατί προχθές ρωτήθησαν  Έλληνες τι σημαίνει η Ελληνική λέξη οίηση και το σύνολον δεν γνώριζε!! Πώς να γνωρίζει αφού οι Κυβερνήσεις που επελέξαμεν την τελευταίαν τριακονταετίαν μας αποξένωσαν από την Γλώσσαν μας!!!

Η πενία στην Γλώσσαν μας δεν είναι άμοιρος από αδυναμίες σε άλλους τομείς.  Αλλιώς δεν εξηγείται πως οι δανειστές με τους εκπροσώπους τους, κατορθώνουν να επιβάλλονται των ιδικών μας και να πωλούν ή να υποθηκεύουν τα πάντα.

Οι λεγόμενες «μεταρρυθμίσεις» δεν είναι τίποτε άλλο από τρόποι αλλοτριώσεως του Ελληνικού πλούτου ακινήτου και μη.

Δεν θα αποκομίσομεν απολύτως κανένα όφελος ή οικονομικήν ελάφρυνσην από την απώλειαν  της ακινήτου περιουσίας και των επιχειρήσεών μας. Πρέπει να σταματήσει αυτό το φαινόμενον και να στραφούμεν δυναμικώς  και επιμόνως στην ανάπτυξην, για να συγκρατηθεί η ανατρεπτική εκποίηση των πάντων.Τι θα βρούν οι επερχόμενες γενεές;

Μ ε την παρουσίασην της οικονομικής κρίσεως το 2009, οι κυβερνώντες μας έλεγαν ότι σε δύο χρόνια θα έχει φύγει η λιτότητα! Φυσικά ήταν μάλλον τέχνασμα, για να μας αφανίζουν  μισθούς, συντάξεις και περιουσίες. Για να γίνει η Ελλάδα «ακίνητον αλλοτρίων»!!  Είμεθα σε απόλυτην ανησυχίαν. Υπάρχει Αντιπρόσωπός μας στην Βουλήν να μας καθησυχάσει;;

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις