Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Ξεκίνησαν τα Πρωτοκλήτεια 2015 της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών

Πάτρα: Ξεκίνησαν τα Πρωτοκλήτεια 2015 τη...

Πλούσιο το πρόγραμμα που θα κορυφωθεί με τον εορτασμό του Πολιούχου των Πατρών, Αποστόλου Ανδρέου

Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 το πρωί στην αρχιερατική Θεία λειτουργία στο ναό του Αγίου Ανδρέου, χοροστατούντος του Μητροπολίτου κ.κ. Χρυσοστόμου, έγινε η έναρξη των φετινών Πρωτοκλητείων της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, τα οποία όπως κάθε χρόνο θα είναι αφιερωμένα στον Πολιούχο και Προστάτη των Πατρών, Απόστολο Ανδρέα.

Η επόμενη εκδήλωση θα είναι όπως ήδη έχει γράψει το thebest.gr, η συναυλία της Τετράφωνης ανδρικής χορωδίας του ναού της Παντάνασσας την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στον παλαιό ιερό ναό του Αγ. Ανδρέου ενώ θα προηγηθεί την Παρασκευή 6/11 η καθιερωμένη ιερά αγρυπνία στις 21.00 στον παλαιό ναό.

Την Τρίτη 10/11 η γυναικεία χορωδία Πανύμνητος θα δώσει μία συναυλία στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου, στις 19.00 όπου θα αποδώσει τους Χαιρετισμούς στον Απόστολο Ανδρέα τον Πρωτόκλητο.

Στο πλαίσιο των φετινών Πρωτοκλητείων θα λειτουργήσει και έκθεση με θέμα "Η των Πατρέων Σε Πόλις" που θα εγκαινιαστεί το Σάββατο 14/11 στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Πάτρας σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αχαίας.

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα των Πρωτοκλήτειων 2015

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture