Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - «Λυσιστράτη από παιδιά…για παιδιά» στις 29 και 30 Ιουνίου στο Επίκεντρο+

Πάτρα - «Λυσιστράτη από παιδιά…για παιδι...

Από το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Γλώσσας και Πολιτισμού

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Κέντρου Γλώσσας και Πολιτισμού που εδρεύει στην Περιβόλα Πατρών, θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη από παιδιά…για παιδιά» την Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015.

Οι παραστάσεις θα φιλοξενηθούν στο θέατρο Επίκεντρο+ στην οδό Νόρμαν 16 και Αγ. Διονυσίου. Πριν την παράσταση όπως είδαμε στην σχετική αφίσα, θα πραγματοποιηθούν δημιουργικές δράσεις με σκοπό την εξοικείωση των μικρών θεατών με την Αριστοφανική κωμωδία. Οι δημιουργικές δράσεις θα ξεκινήσουν στις 19.30 το απόγευμα και η παράσταση στις 21.00 το βράδυ.

Η σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Κατερίνας Μιχαλοπούλου, τα κοστούμια της Ρένας Μπαλή, τα σκηνικά του Γιώργου Μιχαλόπουλου, η μουσική επιμέλεια της Κατερίνας Γεωργακοπούλου και της Ανδριάνας Τσαγκάρη και η διεύθυνση παραγωγής του Κέντρου Γλώσσας και Πολιτισμού, το οποίο είχε ξαναπαρουσιάσει με επιτυχία μία θεατρική παράσταση τον περασμένο Δεκέμβριο στο Λιθογραφείον που ήταν το παραμύθι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα».

Προπώληση εισιτηρίων στο Κέντρο Γλώσσας και Πολιτισμού (2610 642 553), στο βιβλιοπωλείο Lexis στην Κανακάρη και στην Αποστολική Διακονία στη Ρ. Φεραίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture