Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ο Αλέκος και ο Στάθης Παναγούλης

Ο Αλέκος και ο Στάθης Παναγούλης

Του Διονύση Ζακυνθινού

Δεν μοιάζει του αδελφού του ούτε εκεί που… κατούραγε! Ο αδελφός του ήταν πραγματικό παλικάρι, ένας αληθινός ήρωας που αγωνίστηκε με πάθος κατά της Χούντας, που δεν φοβήθηκε τον θάνατο, που έφτυνε τους βασανιστές του κατά πρόσωπο.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει στη Δημοκρατία και να μην στέκεται με σεβασμό στη μνήμη του Αλέκου Παναγούλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, τέτοιες μέρες, την Πρωτομαγιά του 1976, σε ένα «τροχαίο ατύχημα».

Εκτός ίσως από τον Στάθη Παναγούλη, που έκτισε πολιτική καριέρα πάνω στο όνομα του αδελφού του, σπεκουλάροντας στη μνήμη του.

Ειλικρινά δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει σύγκριση μεταξύ των δύο αδελφών.

«Η ΕΡΤ πρέπει να ανοίξει όλα τα προγράμματά της. Πρέπει να αποκαταστήσει όλους τους εργαζόμενους και ιδιαίτερα να αποκαταστήσει όλους εκείνους που αγωνίστηκαν για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία», είπε ο βουλευτής Στάθης Παναγούλης στη Βουλή.

Αλήθεια, αν τον βλέπει από ψηλά ο αδελφός του, τι μπορεί να σκέφτεται;

Ότι αγωνίστηκε με πάθος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, για να έρχεται σήμερα ο αδελφός του ως κυβερνητικός βουλευτής και να υπερασπίζεται με πάθος την άκρατη κομματοκρατία της εξουσίας;

ΣΣ: Σχόλια, αναλύσεις και άρθρα του Διονύση Ζακυνθινού μπορείτε να διαβάσετε στο blog του: zakpatras.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις