Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Τέλος καλό όλα καλά - Τους πέρασε το «κασαβέτι» και τερμάτισαν την κατάληψη του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα

Τέλος καλό όλα καλά - Τους πέρασε το «κα...

Του Γιώργου Δημ. Μόσχου

Τέλος καλό όλα καλά. Τους πέρασε το «κασαβέτι» των παιδιών, που αυτοπροσδιορίζονται ως αναρχικοί, εναντίον της εξουσίας και αφού άσκησαν εξουσία για λίγες ώρες από τις 10.30 το πρωί στην Πάτρα, τερμάτισαν την κατάληψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κορίνθου και γύρω στις 7.30 μμ, είπαν «να το χαλάσουν».

Με δεδομένο βέβαια, ότι Τετάρτη απόγευμα στην οδό Κορίνθου επικρατούσε ερημιά. Και μόνον λίγα ΙΧ κινούνταν στο οδόστρωμα, ενώ στα καταστήματα επικρατεί ημίφως, λόγω της απογευματινής αργίας και «δεν σηκωνόταν» μάτι να δει τι γίνεται εκεί στον Α΄ όροφο που στεγάζονται τα γραφεία του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι μετά από την ολοκλήρωση της επίδειξης εξουσιαστικής δύναμης των εξουσιαστών, που μεταξύ των άλλων είχαν προβεί στην επαναστατική πράξη για την κατάργηση των υπό σχεδιασμό φυλακών ασφαλείας τύπου Γάμμα, η δυναμική της επανάστασης «ρετάρισε»  κι έγινε αυτό που συνήθως λέει  ο λαός μας, δηλαδή Γάμα κατάσταση.

Έτσι για να έχουν τα μούτρα τους καθαρά, φυσικά και μεταφορικά, ότι τζάντζαλο λέρωσαν από τους καφέδες της καφετέριας του κτιρίου, που λειτουργεί σε. άνετο χώρο δύο μόλις τετραγωνικών και κάτι εκατοστών, έπλυναν φλιτζάνια και ποτήρια κι αφού τα τοποθέτησαν στη θέση τους, ειδοποίησαν πως αποχωρούν επαναστατικώ τω τρόπω.

Πήραν και το πανό που είχαν απλώσει για στέγνωμα στο μπαλκόνι των γραφείων, όπως και το άλλο πανό στην είσοδο της πολυκατοικίας, σήκωσαν και τη μικροφωνική που είχαν φέρει κι άφησαν «κάγκελο» τους ΣΥΡΙΖΑίους, που απορούσαν για το σύντομο της επανάστασης, μήπως πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο ψέμα!

Α, και κάτι ακόμη. Υπέγραψαν και τις αιτήσεις εγγραφής μελών, αλλά ξέχασαν και από αφηρημάρα τους, τις πήραν κοντά τους. Στο ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν να τις φέρουν στην επόμενη κατάληψη, όταν κάνουν! Κι όταν τους θυμηθεί πάλι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις