Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις για το Περιβάλλον των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου -ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις γι...

Την προσεχή Κυριακή θα παίξουν και μαθητές από την Πάτρα και το 35ο Δημοτικό σχολείο, τάξη Δ2’

Συνεχίζονται με επιτυχία στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα της γειτονικής Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων της Ναυπάκτου και όχι μόνο που διοργανώνει για 5η χρονιά  η μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον "Πράσινο+Μπλε".

Στις 8 Μαρτίου 2015 στις 18:00 το απόγευμα ανέβηκε η παράσταση «Περιπέτεια στην Τραυματούπολη» των Π. Φούρκα και Β. Καρναδάκη  από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου – Τάξη Γ1’ και στις 19.00 η παράσταση  «Η Μεσόγειος είμαι και δεν είμαι πια εδώ» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου  από το 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου – Τάξη Δ1’.

Οι μικροί μαθητές  έστειλαν, μηνύματα κυκλοφοριακής αγωγής και μηνύματα για την μόλυνση και προστασία της θάλασσας.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς: του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου  Χουλιάρα Ανδρέα της Γ1’ τάξης, την θεατρολόγο του Πράσινο+Μπλε Βασιλοπούλου Κωνσταντίνα και στους εκπαιδευτικούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου Μαϊλή Μαρία της Δ1’τάξης , καθώς και στην θεατρολόγο του σχολείου Γιαλούρη Φωτεινή για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές, μέσα από τις θεατρικές παραστάσεις.

Στο μεταξύ την Κυριακή  15 Μαρτίου 2015 στις 18.00 στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τις 2 επόμενες παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Πρόκειται για τις παραστάσεις των μικρών μαθητών του  35ου Δ.Σ. Πάτρας –τάξη Δ2’ και του  3ου Δ.Σ. Ναυπάκτου - Ε' τάξη  με τα έργα:  «Η αρπαγή της Περσεφόνης» και  «Δώσ’ μου μια δεύτερη ευκαιρία» της Χρυσάνθης Καραϊσκου αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View