Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάτρα: Μάγεψε η μουσική παράσταση του Χρήστου Κωνσταντόπουλου!

Πάτρα: Μάγεψε η μουσική παράσταση του Χρ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Με απόλυτη επιτυχία παρουσιάστηκε η μουσική παράσταση «Προορισμός» του Χρήστου Κωνσταντόπουλου στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του θεάτρου «Επίκεντρο+».

Ο πατρινός ερμηνευτής με την αισθαντική και ταυτόχρονα δυναμική φωνή του, καθώς και την εκρηκτική σκηνική του παρουσία καθήλωσε το κοινό της Πάτρας που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια παράσταση υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο 6 και 7 Μαρτίου 2015.

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος  ερμήνευσε τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών, αλλά και δικά του από τον πρώτο του προσωπικό δίσκο και δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα σε ένα κατάμεστο θέατρο.

Καθηλωτικές ερμηνείες από σπουδαία τραγούδια που έχουμε αγαπήσει (Μαμά γερνάω, το Γράμμα, Δρόμοι παλιοί) αλλά και εκπληκτικές εντυπώσεις από τα τραγούδια «Ο έρωτας λένε» (Κ. Μάγνη – Γ. Δίπλα) και «Το Αερόστατο» (Ν. Κωνσταντοπούλου – Χ. Κωνσταντόπουλου) που περιλαμβάνονται στον πρώτο προσωπικό δίσκο του ερμηνευτή με τίτλο «Προορισμός».

Μια παράστασηατμοσφαιρική, συγκινητική, δυναμική, δουλεμένη στη λεπτομέρεια,που πείθει και τον πιο απαιτητικό θεατή, σε εξαιρετική ενορχήστρωση από το Γιώργο Ντούρη, κείμενα της Νίκης Κωνσταντοπούλουκαι animationvideoart του Γιώργου Μελισσαρόπουλου, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο σε μεγάλες σκηνές της Αθήνας.

Δυνατή η παρουσία της πολύ αξιόλογης τραγουδίστριας Μαρίας Ρούτση στο ντουέτο «Κοίτα εγώ» με τον Χρήστο Κωνσταντόπουλο και μαγική η παρουσία και η ερμηνεία  του Γυναικείου Φωνητικού Συνόλου «Αντηχώ», υπό την καθοδήγηση της εξαιρετικής  χορωδού Μέλπως Βικάτου, στα τραγούδια «Το αστέρι του βοριά», του Μ. Χατζιδάκι, όπως και στα «Δυαράκια» από το δίσκο του Χ. Κωνσταντόπουλου (στίχοι Χ. Μπαλαμπανίδης – μουσική Χ. Κωνσταντόπουλος).

Είναι πια βέβαιο, ότι ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος έχει κατακτήσει το κοινό της πόλης και, δικαίως, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο και χαρισματικό ερμηνευτή και μεγάλου βεληνεκούς καλλιτέχνη με σημαντικές συνεργασίες - όπως αυτή με το γνωστό συνθέτη Νότη Μαυρουδή -  που σίγουρα θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Στην παράσταση παρευρέθησαν μεταξύ άλλων οι δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και Ηλίας Γκοτσόπουλος, ο πρώην αντιδήμαρχος πολιτισμού Αλέξης Σκαρμέας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Θοδωρής Αμπαζής, ο μαέστρος της Πατραϊκής Μαντολινάτας Νίκος Δημογιάννης, ο σκηνοθέτης Περικλής Βασιλόπουλος και πολλοί διακεκριμένοι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

*ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View