Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Γύρισε από την εκκλησία και αντιλήφθηκε να της έχουν κλέψει τα χρυσαφικά και κοσμήματα της

Πάτρα - Γύρισε από την εκκλησία και αντι...

Την ίδια ώρα σημάδια που εκτιμάται ότι "μάρκαραν" επίδοξοι διαρρήκτες, εντοπίστηκαν σε πολυκατοικίες στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Περιστατικό κλοπής σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr σε σπίτι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Πατρών μέσα στις γιορτές.

Πιο συγκεκριμένα μία γυναίκα περίπου 80 ετών έφυγε το πρωί της παραμονής των Χριστουγέννων του 2014 για να πάει στην εκκλησία μαζί με το σύζυγο της, ωστόσο άφησε κάποιο παράθυρο όχι καλά ασφαλισμένο με αποτέλεσμα άγνωστοι δράστες να το παραβιάσουν και να μπουν μέσα στο σπίτι, κλέβοντας της χρυσαφικά που βρήκαν μέσα στο σπίτι. Το Πατρινό ζευγάρι επιστρέφοντας από την εκκλησία αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή καθώς είδε ότι επικρατούσε αναστάτωση σε διάφορα σημεία του σπιτιού.

Το περίεργο είναι πως το σπίτι – μονοκατοικία σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε μία γειτονιά σχετικά κοντά στο κέντρο όπου οι δράστες θα μπορούσαν να γίνουν αντιληπτοί. Ωστόσο είναι γεγονός ότι ζούμε σε εποχές που οι κλέφτες έχουν αυξηθεί και αποθρασυνθεί.

*Την ίδια ώρα προβληματισμό έχουν προκαλέσει περίεργα σημάδια που εντόπισαν ένοικοι και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε πολυκατοικία στην ευρύτερη περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου και του σταδίου Παναχαικής, στην Πάτρα. Είδαν σημάδια προσεκτικά «μαρκαρισμένα» στον τοίχο πλάι από την είσοδο της πολυκατοικίας, γεγονός που όπως εκτιμά η αστυνομία, δείχνει ότι ενδεχομένως κάποιες πολυκατοικίες να έχουν μπει στο στόχαστρο διαρρηκτών, οι οποίοι τσεκάρουν και παρακολουθούν ποιοι μένουν ή τι ώρες λείπουν!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις