Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα - "Σφίξε με ξανά" - αξέχαστα άσματα των Αττίκ, Χατζηαποστόλου, θα παρουσιαστούν στο Δημοτικό θέατρο

Πάτρα - "Σφίξε με ξανά" - αξέχ...

Στςι 15 και 16 Νοεμβρίου 2014 σε μία παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Η προηγούμενη παράσταση με τίτλο «Σφίξε με» από τους ταλαντούχους ερμηνευτές του λυρικού μουσικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας είχε ενθουσιάσει.

Έτσι αποφασίστηκε να υπάρξει μία συνέχεια και η νέα παράσταση με τίτλο «Σφίξε με ξανά» είναι γεγονός.

Η παράσταση του Μουσικού εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας θα παρουσιαστεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2014 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Παραστάσεις:

15 Νοεμβρίου 2014 στις 21:00

16 Νοεμβρίου 2014 στις 20:00 & 22:00.

Ανανεωμένη λοιπόν επιστρέφει στη σκηνή του ιστορικού θεάτρου Απόλλων της Πάτρας, η παράσταση «Σφίξε με ξανά» με άσματα των Αττίκ, Θεόφραστου Σακελλαρίδη, Χατζηαποστόλου, Γιαννίδη, Κωνσταντινίδη, Ριτσιάρδη και άλλων.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αμπαζής (συνθέτης, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας)

Μουσική προετοιμασία-Πιάνο : Μαριλένα Σουρή

Κλαρινέτο: Δημήτρης Κυραναστάσης.

Τραγουδούν οι:

Λίνα Γερονίκου, Εύα Γιαννοπούλου, Αλίκη Ζαφείρη, Αντωνία Καλαϊτζή, Μαρία Κατριβέση, Σπύρος Παπαδάτος, Μαριέττα Σαρρή, Μαρία Αλεξάνδρου, Χριστίνα Αλεξοπούλου, Βασίλης Δημακόπουλος, Βασίλης Καταντζής, Ζωή - Αγγελική Καραγκούνη, Έφη Κεραμίδα, Σοφία Μπεράτη, Σταυρούλα Πολλάτου, Χρύσα Πανταζοπούλου, Ελένη Παπαπροκοπίου,  Κάτια Τσιλιμπότη, Τάνια Χατζή.

Γενική είσοδος:8 ευρώ - Τα έσοδα θα διατεθούν στο Εργαστήρι Μουσικού Θεάτρου.

Το Εργαστήριο Μουσικού Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2013 ύστερα από πρωτοβουλία του Θοδωρή Αμπαζή και στελεχώθηκε από ταλαντούχους νέους τραγουδιστές, με βασικό στόχο την εκπαίδευση και αξιοποίηση του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού, καθώς και τον επαναπροσδιορισμό της σχέσης της πατρινής κοινότητας με την όπερα.

Μετά από μήνες εντατικών σεμιναρίων με τον συνθέτη Χαράλαμπο Γωγιό και το σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ευκλείδη, οι νέοι λυρικοί ερμηνευτές του εργαστηρίου παρουσίασαν την περασμένη άνοιξη, στη σκηνή του Δημοτικού θεάτρου «Απόλλων» αποσπάσματα από το έργο του Β.Α. Μότσαρτ "Οι γάμοι του Φίγκαρο" και το καλοκαίρι του 2014 στο Ρωμαικό Ωδείο, την Οπερέτα "Σατανερί" του Θεόφραστου Σακελλαρίδη, δημιουργού του κοσμαγάπητου Βαφτιστικού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture