Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η τραγική ιστορία του αθλητή που έχασε τη μητέρα του στην καραμπόλα της Εγνατίας - Ερχόταν στο Αίγιο όπου σπουδάζει στο ΤΕΙ

Η τραγική ιστορία του αθλητή που έχασε τ...

Ο 23χρονος Χρήστος Ευαγγελόπουλος που υπέστη κατάγματα, δυστυχώς έχασε την μητέρα του η οποία σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της απίστευτης καραμπόλας

Θλίψη επικρατεί από την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στις τάξεις του "Φίλιππου Βέροιας" για την τραγική ιστορία του 23χρονου τερματοφύλακα της ομάδας του χάντμπολ, Χρήστου Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ενεπλάκη στην πολύνεκρη καραμπόλα στην Εγνατία οδό στο ύψος της Βέροιας που προκάλεσε μία νταλίκα της οποίας είχαν σπάσει τα φρένα.

Αν και ο 23χρονος γλίτωσε μόνο με κατάγματα, η μητέρα του δεν είχε την ίδια τύχη. Η άτυχη γυναίκα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε ο Ευαγγελόπουλος και ο πατέρας του, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια της απίστευτης καραμπόλας.

Όπως γράφει η εφημερίδα Φιλόδημος, η ιστορία γίνεται ακόμα πιο τραγική καθώς όπως δηλώνει στο protothema.gr o προπονητής του 23χρονου αθλητή Γιώργος Τραπενζαλίδης, η οικογένεια Ευαγγελόπουλου ταξίδευε εκείνο το τραγικό όπως αποδείχτηκε πρωί, με προορισμό το Αίγιο προκειμένου να τακτοποιήσει κάποια θέματα με το ΤΕΙ της πόλης στο οποίο σπουδάζει ο Χρήστος Ευαγγελόπουλος. Μάλιστα, ο νεαρός Χρήστος είχε αγωνιστεί και στην ομάδα χάντμπολ του "Πήγασου".

«Από όσο γνωρίζω εξαρχής το παιδί έχει κατάγματα και σπασίματα στα πλευρά του, του γίνονται εξετάσεις για να δούμε πως θα προχωρήσουμε παρακάτω. Το δυσάρεστο είναι πως η μητέρα του απεβίωσε. Δυστυχώς πηγαίνανε στο Αίγιο για να κανονίσουν κάποια θέματα του νεαρού με το ΤΕΙ του και δεν τα κατάφεραν» δήλωσε ο κ. Τραπενζαλίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις