Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προχωρούν οι εργασίες στον ΙΝ Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Προχωρούν οι εργασίες στον ΙΝ Αγί...

Ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες εσωτερικών επιχρισμάτων τ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εσωτερικών επιχρισμάτων στον ΙΝ Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών και φιλοδοξία της ενορίας εόναι ο ναός να είναι έτοιμος μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2015.

Ο π. Ιωάννης Δημητρόπουλος εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου & της Ερανικής Επιτροπής αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκαν με τη Χάρη του Θεού και οι εργασίες εσωτερικών επιχρισμάτων του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών.

Ευχαριστούμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χρυσόστομο για την αμέριστη συμπαράστασή του, αλλά και όλους εσάς που στηρίζετε και ενισχύετε οικονομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο το έργο της αποπερατώσεως του Ναού μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε την οικογένεια του κ. Γεωργίου και της κ. Δήμητρας Τ. οι οποίοι στην παρούσα φάση των εργασιών, ανέλαβαν τα έξοδα για τα εσωτερικά επιχρίσματα του Ναού του Αγίου Αντωνίου, καθώς και τις προαπαιτούμενες εργασίες όπως η υποδομή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και υποδομή πορτοπαραθύρων.

Ευχόμεθα ο Άγιος Θεός διά πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου και του Αγίου Αντωνίου να τους χαριτώνει και να τους παρέχει κάθε χαρά και ευλογία στη ζωή τους.

Επόμενο βήμα μας είναι η τοποθέτηση πορτοπαραθύρων. Αν μπορέσουμε με τη βοήθεια του Θεού και του Αγίου να βρούμε τα απαιτούμενα χρήματα, ίσως να εορτάσουμε συν Θεώ, την Μνήμη του Αγίου Αντωνίου στις 17 Ιανουαρίου 2015, για πρώτη φορά στο Ναό του.

Εύχεσθε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις