Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η νέα ταινία με τον σκανταλιάρη ήρωα Μικρό Νικόλα, προβάλλεται από σήμερα στην Πάτρα

Η νέα ταινία με τον σκανταλιάρη ήρωα Μικ...

Στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Μία από τις νέες ταινίες στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα από σήμερα 2 Οκτωβρίου 2014, είναι η Γαλλική κωμική παιδική ταινία «Ο Μικρός Νικόλας πάει διακοπές», σε διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Ο αγαπημένος ήρωας εκατομμυρίων μικρών και μεγάλων επέστρεψε ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη σε μια μεγάλη Γαλλική παραγωγή, στα πρότυπα του κινηματογραφικού του ντεμπούτου που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία σε όλον τον κόσμο.

Το φιλμ μας διηγείται τις ευφάνταστες περιπέτειες του μικρού, σκανταλιάρη ήρωα, σε σκηνοθεσία του Λοράν Τιράρντ, ο οποίος ανέλαβε και την πρώτη μεταφορά του χαριτωμένου βιβλίου στη μεγάλη οθόνη και υπόσχεται να μας χαρίσει μια σπαρταριστή, συγκινητική, οικογενειακή ταινία, που μεταφέρει ιδανικά το κλίμα και τους ήρωες των εικονογραφήσεων των Γκοσινί και Σεμπέ.

Ο Μικρός Νικόλας καταφθάνει σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο με τους γονείς και τη γιαγιά του και φροντίζει να κάνει γρήγορα καινούριους φίλους. Ανάμεσα τους ο ευρηματικός Μπλεζ, που δεν κάνει ακριβώς διακοπές καθώς μένει όλο το χρόνο στην περιοχή. Ο Φρικτιέ, από την άλλη, τρώει τα πάντα, συνεχώς και αδιακρίτως. Ο Μικρός Νικόλας θα συναντήσει ακόμα τον Τζότζο, που μιλάει ακαταλαβίστικα γιατί είναι Άγγλος, καθώς και τον κλαψιάρη Κρεπέν. Υπάρχει και ο Κομ, που είναι ενοχλητικά ισχυρογνώμων.

Τέλος, ο μικρός μας ήρωας γνωρίζει την Ιζαμπέλ, που δεν τον χάνει στιγμή από τα γουρλωμένα της μάτια. Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Όλοι τους θα κάνουν αξέχαστες διακοπές. Κι εμείς θα τις απολαύσουμε.

Η «ελληνική φωνή» του Μικρού Νικόλα στην μεταγλωττισμένη κόπια, είναι  ο 14χρονος Αρσένιος Χαλκιόπουλος.

Παίζουν οι ηθοποιοί Βαλερί Λεμερσιέ, Καντ Μεράντ, Ματεό Μπουασελιέ, Ντομινίκ Λαβανάν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture