Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Πατρινός ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίλτος Νίκας πραγματοποιεί και τη νέα περίοδο μαθήματα θεάτρου

Ο Πατρινός ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίλτο...

Πληροφορίες στο τηλ. 6937 430969

O γνωστός Πατρινός ηθοποιός Μίλτος Νίκας και εκ των σταθερών συνεργατών τα τελευταία χρόνια του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, θα πραγματοποιήσει και τη νέα χειμερινή περίοδο μαθήματα θεάτρου μέσα από την ομάδα του, τον «Σπινθήρα».

Ο Μίλτος Νίκας, ο οποίος είχε επιχειρήσει τα πρώτα του θεατρικά βήματα στο Πατρινό καρναβάλι ενώ κατόπιν θήτευσε στην δραματική σχολή του Γιώργου Κιμούλη και στην Κινηματογραφική Σχολή Σταυράκου, πραγματοποιεί τα συγκεκριμένα μαθήματα από το 2012 (τα είχε ξεκινήσει τον τότε πολυχώρο Πολιτεία) δίνοντας έμφαση και στο εφηβικό θέατρο.

Στο κέντρο της Πάτρας είδαμε αφίσες που αναφέρουν την έναρξη μαθημάτων θεάτρου από τον Σπινθήρα και τη νέα σαιζόν.

Τα μαθήματα του Μίλτου Νίκα φιλοδοξούν να αποτελέσουν συναντήσεις φαντασίας με στόχο την ανάπτυξη της προσωπικότητας, της δημιουργικής ατομικότητας, της έκφρασης, και του εσωτερικού κόσμου των εφήβων και όσων αγαπούν το θέατρο.

Παιχνίδια και ασκήσεις φαντασίας, μέσα από την τεχνική του αυτοσχεδιασμού, τις μουσικές και κινητικές ασκήσεις,  την ορθοφωνία, τις ασκήσεις  αναγνώρισης και ανάπτυξης   της σκέψης και των συναισθημάτων, οι έφηβοι θα διδαχθούν τις βασικές αρχές της υποκριτικής τέχνης και θα έρθουν σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Θεάτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής μπορεί κάποιος να επικοινωνήσει στο τηλ: 6937 430969.

*O Mίλτος Νίκας υποδύθηκε ξεκαρδιστικά την περασμένη θεατρική περίοδο στην παράσταση "Ζωρζ Νταντέν" του Μολιέρου στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας τον Κολέν, υπηρέτη του Νταντέν - Διονύση Βούλτσου (φωτ.).

Επίσης ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε η παράσταση "Patrasso, Oι Πόλεις Ξεχνάνε" για τις ανάγκες της οποίας, ο Μίλτος Νίκας χρειάστηκε να κάνει πάνω από 20 συνεντεύξεις για να συγκεντρώσει το πολύτιμο υλικό για την Πάτρα των παλαιότερων χρόνων και κυρίως για την άλλοτε ανθούσα παροικία των Ελληνοιταλών που σταδιακά και ιδιαίτερα μετά τα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μειώθηκε στο ελάχιστο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture