Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται τον Δεκέμβριο στην Πάτρα η ταινία «Η Έξοδος, Θεοί και Βασιλιάδες» με τον Κρίστιαν Μπέιλ ως Μωυσή - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

Έρχεται τον Δεκέμβριο στην Πάτρα η ταινί...

Η σκηνοθεσία είναι του Ρίντλει Σκοτ

Πηγαίνοντας στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων αυτές τις μέρες αποκλείεται το μάτι σας να μην πέσει πάνω στα πελώρια διαφημιστικά πόστερ της ολοκαίνουριας επικοθρησκευτικής περιπέτειας «Η Έξοδος, Θεοί και Βασιλιάδες» που έχει σκηνοθετήσει ο Ρίντλει Σκοτ.

Ο Ρίντλεϊ Σκοτ («Ο Μονομάχος», «Προμηθέας», «Θέλμα και Λουίζ») επιστρέφει στις επικές κινηματογραφικές περιπέτειες, μέσα από την τολμηρή ιστορία ενός αξιοσημείωτα θαρραλέου ανθρώπου που ανέλαβε στις πλάτες του την τύχη μιας ολόκληρης αυτοκρατορίας.

Με φαντασμαγορικά τρισδιάστατα εφέ, ο 76χρονος αναγνωρισμένος Αγγλοαμερικανός σκηνοθέτης και παραγωγός Ρ. Σκοτ («Άλιεν», «Μπλέιντ Ράνερ») ζωντανεύει τη μεγαλειώδη βιβλική ιστορία του Μωυσή (στο ρόλο ο Βρετανός ηθοποιός και αλλοτινός Μπάτμαν Κρίστιαν Μπέιλ), ο οποίος μάχεται ενάντια στον Αιγύπτιο Φαραώ, Ραμσή (στο ρόλο ο αγνώριστος εδώ Αυστραλός ηθοποιός Τζόελ Έτζερτον που τον είδαμε πέρυσι στο ριμέικ του Μεγάλου Γκάτσμπι πλάι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο), οδηγώντας 600.000 σκλάβους σε ένα τεράστιο ταξίδι διαφυγής από την Αίγυπτο - και τις θανάσιμες μάστιγες που την πλήττουν.

Η ταινία – υπερπαραγωγή που φαντάζει εντυπωσιακή από το τρέιλερ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες από τις 11 Δεκεμβρίου του 2014 και σε 3D, σε διανομή από την εταιρεία Odeon.

Παίζουν ακόμα οι Μπεν Κίνγκσλει, Σιγκούρνι Γουίβερ, Τζον Τορτούρο.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture