Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Εξαιρετικές κριτικές συνοδεύουν το οικογενειακό θρίλερ "Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε" που κάνει πρεμιέρα και στις Πατρινές αίθουσες

Εξαιρετικές κριτικές συνοδεύουν το οικογ...

Από την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν οι σινεφίλ να δουν το κοινωνικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Φίντσερ «Gone Girl – Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε», το οποίο από σήμερα 2 Οκτωβρίου 2014 κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή από την εταιρεία Odeon και ξεκινά να προβάλλεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων.

Η ταινία με πρωταγωνιστές τον 42χρονο Μπεν Άφλεκ και την 35χρονη γοητευτική Λονδρέζα ηθοποιό Ρόζαμουντ Πάικ, θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 3 Οκτωβρίου 2014. Ήδη οι κριτικές είναι ιδιαίτερα θετικές. Το περιοδικό Entertainment Weekly έβαλε άριστα (Α) στην ταινία σημειώνοντας ότι όσοι έχουν διαβάσει το μπεστ σέλερ βιβλίο της Τζίλιαν Φλιν θα ευχαριστηθούν εξίσου και την ταινία.

Ο Άφλεκ όπως αναφέρει στην κριτική του το έγκυρο Αμερικανικό περιοδικό, δίνει την πιο φυσική ερμηνεία της έως τώρα καριέρας του ενώ η Ρόζαμουντ Πάικ στον σημαντικότερο και πιο κεντρικό ρόλο της καριέρας της δίνει ιδιαίτερο βάθος στην ερμηνεία της. Ο Άφλεκ ερμηνεύει έναν δημοσιογράφο, ο οποίος μετά από 5 χρόνια έγγαμου βίου, θα δει να εξαφανίζεται η γυναίκα του και ο ίδιος στην πορεία θα βρεθεί μέσα σε μία φρενίτιδα από τα μήντια, βασικός κατηγορούμενος λόγω της παράξενης συμπεριφοράς του που κινεί υποψίες.

Η ξανθιά Ρόζαμουντ Πάικ που είχε παίξει και ένα κορίτσι του Τζέιμς Μποντ το 2002 στο «Die Another Day» δίπλα στον Πιρς Μπρόσναν, δήλωσε ότι χάρηκε πολύ την συνεργασία της με τον Άφλεκ, ο οποίος στα γυρίσματα έκανε πολλά αστεία. «Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και κωμικός stand up», δήλωσε για τον ωραίο Μπεν Άφλεκ η συμπρωταγωνίστρια του στο Αμερικάνικο People. H Πάικ αυτή την περίοδο είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Ο Φίντσερ (Se7en, Η Απίστευτη Ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον, The Social Network) διασκεύασε τη διάσημη crime νουβέλα της Τζίλιαν Φλιν (κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο) που περιγράφει μία μυστηριώδη αστυνομική/οικογενειακή ιστορία.

«Διαβάζοντας το συγκεκριμένο βιβλίο και παρακολουθώντας την ταινία, θα αντιληφθείτε ότι δεν θα μπορέσετε να ξαναδείτε με τα ίδια μάτια τον/την σύντροφο σας στη ζωή», αναφέρεται με νόημα από τους συντελεστές της ταινίας.

Ο Νικ Ντιούν (Μπεν Άφλεκ) που είναι ο βασικός ήρωας του φιλμ, δηλώνει στην αστυνομία ότι η γυναίκα του, Έιμι (Ρόζαμουντ Πάικ ) έχει εξαφανιστεί. Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των Μέσων μαζικής ενημέρωσης που κάνουν αλλεπάλληλα ρεπορτάζ και συνδέσεις καθώς το θέμα «πουλάει», το πορτραίτο του Νικ ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει. Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως ο Νικ Ντιούν είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του;

Επίσης παίζουν ο Νιλ Πάτρις Χάρις και ο Τάιλερ Πέρι.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture