Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πλούσιο το ανοιξιάτικο πρόγραμμα συναυλιών της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών

Πλούσιο το ανοιξιάτικο πρόγραμμα συναυλι...

Ετοιμάζεται Πασχαλινή συναυλία για τις 22/4 και μεγάλη συναυλία για τα 30 χρόνια του μουσικού ομίλου στις 11/5

Μία σειρά συναυλιών περιλαμβάνει ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός των τμημάτων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ για το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, στις 20.30, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, θα πραγματοποιηθεί συναυλία κοινωνικού χαρακτήρα για τον Όμιλο εθελοντών κατά του καρκίνου "Αγκαλιάζω".

Θα συμμετάσχουν η ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ (Διεύθυνση: Κατερίνα Πολυμενάκου, πιάνο: Σοφία Μιχαηλίδη, βοηθός Δ/νσης: Ελένη Μουζάκη), το Γ.Φ.Σ. "ΕΜΜΕΛΕΙΑ’" (Διεύθυνση: Σταμάτης Λέκκας, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου), το Θεατρικό Εργαστήρι ενηλίκων (Διεύθυνση: Αθηνά Καλλιμάνη) και η  ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ (Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος), η οποία συμμετείχε και στην τελετή-μουσικό δρώμενο της φετινής τελετής καύσης του βασιλιά καρνάβαλου.

Η προπώληση των εισιτηρίων (τιμή €10) πραγματοποιείται ήδη από του οργανωτές, από τα Γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ και από τα καταστήματα Musical, ΜΑΡΙΖΕΛ και ΕΛΕΚΤΡΟΝΕΤ.

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στις 20.30, στο Δημοτικό Θέατρο ‘’Απόλλων’’ θα πραγματοποιηθεί μία επίσης κοινωνικού χαρακτήρα συναυλία, για το φιλανθρωπικό Σωματείο "ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ".

Θα συμμετάσχουν: η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ (Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου-Αραβαντινού, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά), η ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ (Διεύθυνση: Ελένη Παπαδοπούλου- Αραβαντινού, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα) και η ΧΟΡΩΔΙΑ του 17ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (Διεύθυνση: Έλενα Δρουκοπούλου, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου, φλάουτο: Ράνια Καββαδία). Η προπώληση των εισιτηρίων (€10) που θα είναι αριθμημένα, ήδη έχει ξεκινήσει από τα γραφεία της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, στην οδό Κορίνθου και Γούναρη.

Επίσης τη Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων’", θα πραγματοποιηθεί μεγάλη θρησκευτική - Πασχαλινή συναυλία, στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων", στις 9 το βράδυ, με τη σύμπραξη της ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ και της ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ του Οργανισμού, υπό τη διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντού της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, Σταύρου Σολωμού.

Τέλος η μεγάλη συναυλία των 30 χρόνων της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ, με όλα της τα τμήματα (συνολικά 350 ερμηνευτές), θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, στις 20.00.

Πληροφορίες- εισιτήρια- κλείσιμο θέσεων: Γραμματεία Οργανισμού, καθημερινά 10-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα. Τηλ. 2610 279.679 και 2610 222.248.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture