Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Πολιτικές διευκρινίσεις

Πολιτικές διευκρινίσεις

του Θρασύβουλου Μαυρομμάτη

Εγώ είμαι γνωστός ΝΔημοκράτης, αλλά και αντιμνημονιακός μαζί όπως όλοι οι Έλληνες.

Και στηρίζω αυτην την τρικομματική κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, που όπως και όλα τα άλλα κόμματα θέλει να απαλλάξει την πατρίδα μας και το λαό μας από αυτό το επώδυνο και επαίσχυντο μνημόνιο που μας γονατίζει και μας ταπεινώνει.

Με σχέδιο όμως και χωρίς κραδασμούς και επικίνδυνες επιπτώσεις. Και εδώ είναι η κρίσιμη και ειδοποιός διαφορά με τους άλλους.

Αυτοί οι άλλοι τώρα, πιο πατριώτες από μένα ίσως -- και άκαπνοι Ελληναράδες μερικοί, επειδή εγώ πολιτικά δεν πιστεύω στο νταηλίκι του "εδώ και τώρα έξω από το μνημόνιο", εμένα με θεωρούν συμβιβασμένο, προδότη, δοσίλογο η ότι άλλο υποτιμητικό κάθε τόσο εκστομίζουν εναντίον μου.

Και ανόητα και εξιλεωτικά μαζί (λόγω και εξαιρετικών μεταγραφών!) συνεχίζουν να πουλάνε με κραυγές την  αντιμνημονιακή και ψηφοθηρική τους πραμάτεια, ασελγώντας επάνω στην απόγνωση και την δυστυχία του λαού.

Έτσι όμως αυτοί οι άλλοι, εκ δεξιών και εξ ευωνύμων, με τις κραυγές τους με έχουν κάνει σιγά σιγά να νοιώθω κόμπλεξ ο δυστυχής και έλειμμα πατριωτισμού απέναντι τους!!

Αλλά και υπαρξιακή ζήλεια μαζί που δεν γεννήθηκα τόσο γενναίος όπως αυτοί....!!

Πάρα πολλοί όμως και εδώ και αλλού γνωριζόμαστε πάρα πολύ πλέον, αγαπητοί φίλοι και "σύντροφοι"......

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις