Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Παναχαϊκή: Στηρίζει Αμπάρκιολη ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης

Παναχαϊκή: Στηρίζει Αμπάρκιολη ο Σύνδεσμ...

Με αφορμή την αναμέτρηση μεταξύ της πατρινής ομάδας με τον Πλατανιά στην 1η αγωνιστική των πλέι οφ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την στήριξή του στον Απόστολο Αμπάρκιολη εξέδωσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε μετά την αναμέτρηση της πρεμιέρας των πλέι οφ της Football League ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Πλατανιά στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, ο Θεσσαλονικιός διαιτητής είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» της πατρινής ομάδας για τις αποφάσεις του, που όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι του συλλόγου, οδήγησαν στην ήττα με 1-0 από την ομάδα των Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης: «Ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης και με αφορμή τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα και τις άδικες αναφορές που γίνονται στο πρόσωπο του μέλους του Συνδέσμου και διαιτητού Football League Αμπάρκιολη Απόστολου θεωρεί υποχρέωσή του να εκφράσει τη στήριξή του και να εξάρει το ήθος και την αγωνιστική διαδρομή του εν λόγω διαιτητού έως σήμερα τόσο στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όσο και στις Εθνικές κατηγορίες. Πρόκειται για έναν σωστό οικογενειάρχη με σύζυγο (ιατρό) και εργαζόμενο σε ιδιωτική εταιρεία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters