Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Νικηφόρα συνέχισαν οι Παγκορασίδες των Ελπίδων τους αγώνες τους για το πρωτάθλημα

Νικηφόρα συνέχισαν οι Παγκορασίδες των Ε...

Σε πλήρη αγωνιστική δράση οι υποδομές

Νικηφόρα συνέχισαν οι Παγκορασίδες των Ελπίδων τους αγώνες τους για το πρωτάθλημα ενώ πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και τα τμήματα Παμπαίδων, Μίνι αγοριών και κοριτσιών που συμμετείχαν στους αγώνες αυτού του Σαββατοκύριακου. Σε πλήρη αγωνιστική δράση οι υποδομές των Ελπίδων, αποδεικνύουν ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα την πολύ οργανωμένη δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Το παιχνίδι των Παγκορασίδων στηρίχθηκε στην καλή άμυνα που μετατρεπόταν από 6:0 σε 5:1 ανάλογα τις ανάγκες του αγώνα και στην ανάπτυξη του αιφνιδιασμού. Μεταξύ των παικτριών υπήρξε πολύ καλή συνεργασία και αλληλοβοήθειες κάτι που βοηθά στο να υπάρχει καλό κλίμα σε όλη την ομάδα.
Όπως κάθε χρόνο το δραστήριο σωματείο παρουσιάζει την πιο πολυπληθή ομάδα με σύνολο 40 αθλητών – αθλητριών ενώ διατηρεί και τμήμα Εφήβων που κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα με 14 αθλητές.


Πολλοί γονείς παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των παιδιών και πάντα ενισχύουν τις προσπάθειες των προπονητών της ομάδας αποτελώντας βασικό παράγοντα της ομοιογένειας που χαρακτηρίζει τον σύλλογο.Παρών ήταν και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Κος Καραβέλας που επιβράβευσε τις ενέργειες των παιδιών.
Οι προπονητές των υποδομών Κοι Μπουρδόπουλος Ευστάθιος και Παπαγεωργίου Αλέξης δίνουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά εκτός από την αγωνιστική τους εμφάνιση και για το ήθος που επέδειξαν και τονίζουν ότι σημασία μεγάλη έχει όχι τόσο η νίκη αλλά η αξιοπρεπής εμφάνιση του αθλητή μέσα από το αθλητικό πνεύμα.
Αναλυτικά στις πέντε αναμετρήσεις που έλαβαν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ελπίδων σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Πανκορασίδες: Ακαδημία – Ελπίδες 11-12   Ελπίδες – Ακαδημία 8-1
Παμπαίδες:  Ελπίδες – Ακαδημία 11-19
Μίνι αγόρια: Ελπίδες – Πήγασος Αιγίου 5-4
Μίνι κορίτσια: Ελπίδες – Πήγασος Αιγίου 13-15
Σύνθεση τελευταίου αγώνα:
Ντερτινή Ελένη, Θανοπούλου Βάσω 2, Μπάρμπου Ειρήνη 1, Οικονόμου Εύα 2, Κορκόντζηλα Ναταλία, Ανδρικοπούλου Νικολίτσα 1, Σιλαίου Αλεξία, Μπακοπούλου Μαρία, Γκανοπούλου Σωτηρία, Καμπά Ελένη 1, Οχτάρα Μαρία, Σκόνδρα Μαρία, Ασπρομάλλη Βασιλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters