Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την Τετάρτη το ματς Πήγασος Αιγίου – Ν. Ιωνία

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Την Τετάρτη το ματς Πήγασος Αι...

Αναβληθήκαν λόγω εκλογών οι Αγώνες

Λόγω των εκλογών και της «συνεπακόλουθης αντικειμενικής αδυναμίας διάθεσης των αναγκαίων αστυνομικών δυνάμεων, δηλαδή για προφανείς λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης» (όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση), αναβάλλονται οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική κατηγορία χάντμπολ των Ανδρών. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διεξαχθεί και ο προγραμματισμένος για αύριο Σάββατο, αγώνας του Πήγασου με τη Νέα Ιωνία, ο οποίος μετατίθεται για την ερχόμενη Τετάρτη, 9 Μαΐου, στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.

Η αλήθεια είναι πως οι ομάδες ειδοποιήθηκαν με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση (μόλις χθες), σε αντίθεση με άλλα αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο), για τα οποία η ΓΓΑ σε συνεννόηση με τις Ομοσπονδίες, είχε προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, αρκετές ημέρες νωρίτερα.

Το συγκεκριμένο μέτρο λαμβάνεται μετά από εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας (στην προκειμένη περίπτωση), για λόγους ασφαλείας, έστω και αν, για κάποιες περιπτώσεις κρίνεται μάλλον υπερβολικό. Μεταξύ άλλων, αναβλήθηκαν πέντε αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ, ο τελικός του κυπέλλου Βόλεϊ, δύο αγώνες της Α1 πόλο, αλλά και τρία ματς του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters