Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Συνέλαβαν στο Κολωνάκι τον Λάκη Γαβαλά για χρέη άνω του 1.500.000 ευρώ προς το δημόσιο

Συνέλαβαν στο Κολωνάκι τον Λάκη Γαβαλά γ...

Θύμα του είχε πέσει και γνωστός Πατρινός έμπορος

Συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κολωνάκι ο γνωστός εισαγωγέας ρούχων Λάκης Γαβαλάς, για χρέη που ξεπερνούν το 1.500.000 ευρώ. Την εντολή έδωσαν ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης και ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

Η σύλληψή του σταρ του Fab 5  έγινε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Οπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκληματος της ΕΛΑΣ.
Οι ίδιες υπηρεσίες είχε συλλάβει πριν από περίπου μια εβδομάδα τον μεγαλομέτοχο του Alter Κώστα Γιαννίκο.

Θύμα του κ. Γαβαλά  είχε πέσει και o γνωστός Πατρινός έμπορος Διονύσης Κουλουμπής, o οποίος  είχε δώσει στην εισαγωγική εταιρεία του σχεδιαστή μόδας, Λάκης Γαβαλάς Α.Ε., επιταγές συνολικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ για τα εμπορεύματα της σαιζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2011 τα οποία όμως ποτέ η εταιρεία δεν εισήγαγε και φυσικά ουδέποτε του παρέδωσε.

Οι επιταγές όμως, φαίνεται πως προεξοφλήθηκαν στις τράπεζες, με αποτέλεσμα τώρα ο κ. Κουλουμπής να είναι υποχρεωμένος να εισάγει τα εμπορεύματα μόνος του από τους οίκους του εξωτερικού με επαχθείς όρους. Και τούτο, γιατί ο κ. Γαβαλάς φέρεται να χρωστάει και σε αυτούς μεγάλα χρηματικά ποσά από τις προηγούμενες σαιζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κατάστημα του Πατρινού επιχειρηματία είχε την αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Πάτρα επώνυμων οίκων μόδας όπως Burberry, U.S. Polo, Frankie Morello, 7 for all mankind κλπ., τις οποίες εισήγαγε για λογαριασμό του η εταιρεία Λάκης Γαβαλάς Α.Ε.

Η περίπτωση του κ. Κουλουμπή δεν είναι η μοναδική καθώς και άλλοι επιχειρηματίες στην χώρα (Κρήτη κ.α.) έχουν πέσει «θύματα» της ίδιας υπόθεσης.

Διαβάστε ακόμα

Απίστευτο: Παρακολουθούσαν τον Γαβαλά μέσα στο "Διογένη" όπου διασκέδαζε και τον περίμεναν να τελειώσει!!!

Ποιός είναι και γιατί πτώχευσε ο Λάκης Γαβαλάς

Επιστολή -καταγγελία των εργαζομένων λίγες ώρες πριν την σύλληψη του Λάκη Γαβαλά

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά