Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού και πείραξε την Έλενα Παπαβασιλείου;

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού και πείραξε τ...

Μίλησε σε κάμερα πρωινής εκπομπής

Στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου, για την δήλωση της Ναταλίας Γερμανού, πώς ένοιωσε όταν κόπηκε η εκπομπή της καθώς και για το αν είναι ερωτευμένη αυτόν τον καιρό. Παρόλο που οι συντελεστές της εκπομπής «Μες Στην Καλή Χαρά», δηλώνουν ότι είναι όλα μια χαρά μεταξύ τους υπήρξε κάτι που πυροδότησε την αντίδραση της Έλενας Παπαβασιλείου και το εξέφρασε σαν παράπονο στην κάμερα της «Πρωινής Μελέτης»:

«Με πείραξε που η Ναταλία είπε ότι θέλω χιλιόμετρα για να γίνω παρουσιάστρια. Δεν έτυχε να το συζητήσουμε. Λες να της το πω τώρα; Θα της το πω» είπε χαρακτηρίστηκα. Όσο για το «κόψιμο» της εκπομπής της η Έλενα αρκέστηκε στο να δηλώσει: «είμαι χαρούμενη που περνάω τα Σαββατοκύριακα με κόσμο. Περνάμε πολύ περίεργες εποχές στην Ελλάδα αλλά θέλουμε και στιγμές για να μπορούμε να χαμογελάμε», ενώ τόνισε «Στην παρουσίαση είμαι. Δεν είμαι εξωγήινη».

Τέλος στην ερώτηση που αφορά τα προσωπικά της η παρουσιάστρια δεν αποκάλειψε τίποτα πέρα από το ότι είναι χαρούμενη: «Καλά είμαι. Ας το αφήσουμε εκεί. Φτου φτου φτου! Είμαι χαρούμενη, δεν θέλω να κρύβω κάτι αλλά δεν θέλω να πω και κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight