Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Η χώρα καταρρέει κι αυτοί διαβουλεύονται(;) με το πάσο τους...

Η χώρα καταρρέει κι αυτοί διαβουλεύονται...
Νασόπουλος Νάσος

Με όλο το σεβασμό κύριε Πρόεδρε, ευθύνεστε και σεις που ανέχεστε μια απαράδεκτη χρονοτριβή

Όλοι, μα όλοι διατυμπανίζουν ότι η χώρα δεν έχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Και ενώ όλοι συμφωνούν για τον κατεπείγοντα χαρακτήρα των αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν συμβαίνει το εξής:

Ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι θα επιδιώξει κυβέρνηση ευρύτατης συνεργασίας. Τηλεφώνησε λοιπόν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την Παρασκευή το βράδυ και έκλεισαν ραντεβού για το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι.

Έγινε το ραντεβού και συμφωνήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να καλέσει άμεσα τους πολιτικούς αρχηγούς, για να διερευνήσει τη δυνατότητα συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων.

Ωστόσο, μέχρι το Σάββατο τη νύχτα δεν εκδηλώθηκε κάποια πρόσκληση του Προέδρου προς του πολιτικούς αρχηγούς. Όμως, το μεσημέρι του Σαββάτου ραντεβού με τον πρόεδρο ζήτησε και ο κ. Σαμαράς και ορίστηκε για την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι.

Και ερωτώ: σας δείχνουν όλοι αυτοί, και του Προέδρου συμπεριλαμβανομένου, ότι βιάζονται;

Τι λέει η λογική ότι θα έπρεπε να γίνει, δεδομένης της κρισιμότητας της κατάστασης;

Όταν ο Παπανδρέου τηλεφώνησε στον πρόεδρο την Παρασκευή το βράδυ και του ζήτησε ραντεβού, ο Πρόεδρος να του πει «έλα στις 8 το πρωί»(γιατί στις 12; Είχαν σοβαρότερες δουλειές να κάνουν και οι δύο, νωρίτερα;).

Και αφού ο Πρόεδρος θα άκουγε τον Πρωθυπουργό, εν συνεχεία να καλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τις 11 το πρωί του Σαββάτου.

Να τους καλέσει και να τους πει: «απ΄ αυτή την αίθουσα θα βγείτε μόνον αν καταλήξετε σε απόφαση, είτε αυτή είναι θετική για κυβέρνηση συνεργασίας, είτε απορρίψετε οριστικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Τέρμα όμως, τα παιχνίδια, οι καθυστερήσεις και οι πολιτικάντικες κινήσεις εντυπώσεων. Η συζήτηση αρχίζει τώρα και θα τελειώσει σήμερα, όσες ώρες κι αν χρειαστούν». Κι έτσι, το Σάββατο το βράδυ θα είχε καταλήξει το σήριαλ που παίζεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Τι σούρτα-φέρτα είναι αυτά, χωρίς ουσία;

Με όλο το σεβασμό κύριε Πρόεδρε, έχετε και σεις τις ευθύνες σας που ανέχεστε αυτή την αναβλητικότητα και τη χρονοτριβή, που επιτρέπετε στους πολιτικούς αρχηγούς να κάνουν weekend ζυμώσεων και χαλαρών διερευνητικών συζητήσεων, λες και τα ΄χουμε όλα λυμένα σε αυτή τη χώρα. Σε αυτή τη χώρα που ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει και την ίδια ώρα δεν έχει κυβέρνηση.

Εκτός κι αν πιστεύει κανείς, ότι τη σημερινή κυβέρνηση υπάρχει περίπτωση να την πάρουν στα σοβαρά οι δανειστές, οι αγορές και οι Ευρωπαίοι εταίροι.

Εδώ δεν την παίρνουν στα σοβαρά οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, θα την πάρουν σοβαρά η Μέρκελ, ο Σαρκοζί και το ΔΝΤ;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις