Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Την Παρασκευή στην Πάτρα ο Αδαμαντίδης

Την Παρασκευή στην Πάτρα ο Αδαμαντίδης

Θα τραγουδήσει σε ένα μοναδικό live στο Di Oggi στη Γεροκωστοπούλου

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, ένας από τους πιο επιτυχημένους λαικούς τραγουδιστές με πορεία κοντά στα τριάντα χρόνια, θα βρεθεί αυτήν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην Πάτρα για μία ξεχωριστή live εμφάνιση στο Di Oggi στην Γεροκωστοπούλου και Ηφαίστου το οποίο από φέτος αλλάζει μορφή και επιστρέφει στο ύφος του live συναυλιακού χώρου όπως είχε λειτουργήσει στις αρχές του ’90. Ο Θέμης Αδαματίδης που έχει γεννηθεί στην περιοχή της Καισαριανής στην Αθήνα ξεκίνησε να τραγουδά από τα 14 του χρόνια κοντά σε μεγάλους ρεμπέτες όπως η Άννα Χρυσάφη και η Ρόζα Εσκενάζυ. Έχει μεγαλώσει ακούγοντας τα κομμάτια του Στέλιου Καζαντζίδη αλλά και του Γιάννη Πάριου, ο οποίος ήταν ένα από τα πρώτα του πρότυπα.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του που κυκλοφόρησε πέρυσι λέγεται «Καράβια τα όνειρα μου» και βγήκε από την καινούρια δισκογραφική εταιρεία Lobby Music. Τους στίχους των κομματιών υπογράφει ο Νεκτάριος Μπήτρος και τη μουσική ο Μάνος Διολάτζης και ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Στην εμφάνιση του στην Πάτρα ο Θέμης Αδαμαντίδης αναμένεται να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του όπως το «Που βρίσκεσαι», το «Μα που να πάω», το «Και νάμουνα», το «Για σένα», κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight