Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Φιλαρμονική Ορχήστρα: Συναυλία στο δρόμο

Φιλαρμονική Ορχήστρα: Συναυλία στο δρόμο

Με στόχο της να ψυχαγωγήσει τους διερχόμενους συμπολίτες

Μία μουσική κοινωνική εκδήλωση ετοιμάζει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής, για το βράδυ της Παρασκευής 7 Οκτωβρίου. Το 30μελές νεανικό μουσικό σύνολο, με τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Γιώργου Μπουρδόπουλου, θα δώσει υπαίθρια συναυλία στην Πλατεία Γεωργίου Α΄, μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο, με στόχο να ψυχαγωγήσει τους διερχόμενους συμπολίτες.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα, που απαρτίζεται εν συνόλω από νέους μουσικούς, θα ερμηνεύσει έργα των συνθετών: Ernesto Lecuona, Paul Murtha, Spencer Williams, Nino Rota, Ritchie Blackmore, Billy Towne, Μάνου Χατζιδάκι, Herbie Hancock, Βαγγέλη Παπαθανασίου, Hnery Mancini, Jaques Morall, Γιώργου Κατσαρού, Joseph Compello, Eden Abhez, John Lennon κ.α.

Η υπαίθρια συναυλία θα αρχίσει στις 20:30 το βράδυ και θα αποτελέσει την αφετηρία, σειράς παρομοίων εκδηλώσεων της Πολυφωνικής σε διάφορα σημεία της πόλης μας, με στόχο την ψυχαγωγία των συμπολιτών μας, αλλά και την ευρύτερη διάδοση του Ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου της μουσικής, διασκευασμένου για Φιλαρμονική Ορχήστρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture