Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

/

Coffee Island: Το δικό σας café…κοπτείο!

Coffee Island: Το δικό σας café…κοπτείο!

Ο καφές, η σοκολάτα, το τσάι, αλλά και τα γλυκά και τα βότανα βρήκαν το…σπίτι τους.

Το Coffee Island έκανε δυναμικά πριν από πέντε χρόνια την εµφάνισή του στην Πάτρα µε το πρώτο µαγαζί στην Ακρωτηρίου, το οποίο οργάνωσαν ο Αγγελόπουλος Παναγιώτης και ο Ροµποτής Ανδρέας. Σήµερα η επιχείρηση αριθµεί άλλα δύο µαγαζιά και σύντοµα αναµένεται και το τέταρτο στην Ανθείας 232.

 

Tα Coffee Island δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις του καφέ να επιλέξουν µέσα από µια µεγάλη ποικιλία, τον καφέ που τους ταιριάζει. Χάρη στην αυστηρή επιλογή εκλεκτών ποικιλιών καφέ και στο καθηµερινό καβούρδισµα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να απολαύσει άριστη ποιότητα αλλά και να φτιάξει το δικό του χαρµάνι, µε τη βοήθεια του εξειδικευµένου προσωπικού που θα συναντήσει στα καταστήµατα Coffee Island.

Εκτός από τους εκλεκτούς καφέδες ο πελάτης έχει την ευκαιρία να προµηθευτεί οτιδήποτε χρειάζεται για την παρασκευή του καφέ, όπως µηχανές για εσπρέσσο, καφετιέρες φίλτρου, φλιτζάνια κ.α. αλλά και ξεχωριστής ποιότητας γλυκά και µαρµελάδες, σπιτικά βουτήµατα, σοκολατάκια.

Πενήντα (50) είδη καφέ φίλτρου και έντεκα (11) είδη ελληνικού καφέ σας περιµένουν να τα δοκιµάσετε, όπως και οι στιγµιαίοι αρωµατικοί νες, και µια µεγάλη ποικιλία καφέ espresso.

Η γκάµα των προϊόντων στα Coffee Island δεν περιορίζεται βεβαίως µόνο στον καφέ. Υπάρχει µεγάλη ποικιλία σε τσάι χύµα και συσκευασµένο, ζεστό και κρύο αλλά και σοκολάτα ρόφηµα σε διάφορες γεύσεις και µια µοναδική συλλογή από βότανα και δροσιστικά milkshakes.

Μεγάλο πλεονέκτηµα πρέπει να θεωρηθεί ότι ο καταναλωτής βρίσκει στα Coffee Island πολύ καλής ποιότητας προϊόντα σε πολύ ανταγωνιστικές τιµές.

Info:

ΠΑΤΡΑ

1ο κατάστημα:

Ακρωτηρίου 162

τ: 2610323694

2ο κατάστημα:

Αγ. Κωνσταντίνου 15, Αγυϊά

τ: 2610425095

3ο κατάστημα:

Όθ. Αμαλίας & Φράττι

τ: 2610336433

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Έξυπνες Αγορές