Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

/

Εκδρομικά πακέτα από το Mari Travel

Εκδρομικά πακέτα από το Mari Travel

Ταξιδέψτε με ποιότητα!

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ 18/07-24/07/2011

7 Ημέρες / 6 Διανυκτερεύσεις, Σκόπια (1Δ) – Βελιγράδι (4Δ) – Σαντάνσκι (1Δ)

μέρα Δευτέρα 18/07/2011

Αναχώρηση το πρωί από Πάτρα στις 06.00 για τα σύνορα με ενδιάμεσες στάσεις.

Μετά το συνοριακό έλεγχο συνεχίζουμε για την πόλη των Σκοπίων. Άφιξη στο

ξενοδοχείο το απόγευμα. Χρόνος για μια βόλτα στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Τρίτη 19/07/2011

Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το

Βελιγράδι, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Διανυκτέρευση.

3η μέρα Τετάρτη 20/07/2011

Ξενάγηση της πόλης με ελληνόφωνο ξεναγό. Θα επισκεφθούμε το φρούριο

Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του

Ρήγα Φεραίου, τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή, την Πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τη μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ευρώπη, τον Άγιο Σάββα, το Μνημειακό κέντρο του Σίτο, το Κοινοβούλιο. Μετά την ξενάγηση ελεύθεροι για μια βόλτα στο κέντρο ή για ψώνια  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Πέμπτη 21/07/2011

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ολοήμερη εκδρομή μας για το Νόβι Σαντ. Θα

περάσουμε από το κάστρο του Νόβι Σαντ και στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την

κομψή πρωτεύουσα της επαρχίας Βοϊβοντίνα, που είναι γνωστή ως η Σέρβικη

Αθήνα. Η ήρεμη αυτή πόλη είναι γεμάτη από μουσεία, γκαλερί, βιβλιοθήκες και

θέατρα. Η πολυτάραχη ιστορία έχει αφήσει αρχιτεκτονικά σημάδια, αλλά και

πολιτιστική ποικιλία. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα Παρασκευή 22/07/2011

Αναχώρηση για το πανόραμα του Βελιγραδίου, το Dedinje, με τις ωραιότατες

επαύλεις και το Παλάτι του βασιλιά Καρατζώρτζεβιτς. Κατά την επιστροφή περνάμε

μέσα από το νέο Βελιγράδι και την περιοχή Zenum. Ελεύθερο απόγευμα για μία

ωραιότατη βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο Tarazije – Knez Mihajlova. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Νέο Βελιγράδι από όπου μπορούμε να επιβιβασθούμε στο ποταμόπλοιο για μια μαγευτική προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη και τον

παραπόταμο Σάβα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα Σάββατο 23/07/2011

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο με προορισμό το Βουλγάρικο

Θέρετρο του Σαντάνσκι με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο ξενοδοχείο το απόγευμα.

Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε το Σαντάνσκι, ή να χαλαρώσετε στο σπα του

ξενοδοχείου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα Κυριακή 24/07/2011

Μετά το πρωινό παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Πάτρα γεμάτοι

αναμνήσεις από το ταξίδι μας. Άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

Σιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο € 480

Διαφορά μονόκλινου € 140

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • Μετακινήσεις με πολυτελές πούλμαν
  • 6 Διανυκτερεύσεις σε Ξενοδοχεία 4*
  • 6 Πρωινά γεύματα ( σε μπουφέ)
  • 6 Δείπνα στα Ξενοδοχεία
  • Ελληνόφωνος Ξεναγός στο Βελιγράδι
  • Οι εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός/Αρχηγός του Γραφείου
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

Η τιμή δεν περιλαμβάνει την κρουαζιέρα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, προσωπικά έξοδα και ό,τι ρητά δεν αναφέρεται παραπάνω.

Σημείωση

Οι εκδρομές, οι ξεναγήσεις, και η φορά του ταξιδιού μπορεί να αλλάξουν για την

καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Δηλώσεις συμμετοχής με προκαταβολή 100€ μέχρι 04/07/2011

 

 

 

ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ 02-07/08/2011

6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις

1η ημέρα, 02/08/2011, Πάτρα – Εδιμβούργο

Συγκέντρωση στην Πάτρα ξημερώματα και αναχώρηση για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Από εκεί αναχωρούμε για το Εδιμβούργο μέσω Άμστερνταμ. Με την άφιξή μας, μας υποδέχεται τοπικός ξεναγός που θα μας χαρίσει μια πρώτη γεύση από τη μαγευτική πόλη του Εδιμβούργου. Δύο πόλεις σε μία, όπως χαρακτηρίζεται από τη διαμόρφωση της από το 18ο αιώνα και έπειτα. Θα ξεκινήσουμε από τη νέα πόλη της Γεωργιανής εποχής, μέσα από τις κομψές οδούς και ημισελήνους της για να θαυμάσουμε την υπέροχη αυτή αρχιτεκτονική και να ακούσουμε τις ιστορίες αυτών που έζησαν και αυτών που βασίλευσαν εκεί. Έπειτα θα οδηγηθούμε στο λόφο Κάρλτον, όπου θα έχουμε μια πανοραμική άποψη της πόλης του Εδιμβούργου. Θα κατηφορίσουμε για να βρεθούμε στο παλάτι του Χόλιρουντ, την επίσημη κατοικία της Βασίλισσας στην Σκωτία και της Μαρίας Στιούαρτ, της τραγικής βασίλισσας που έζησε το 16ο αιώνα. Θα συνεχίζουμε δια μέσου του ιστορικού Βασιλικού Μιλίου (Royal Mile) της παλιάς πόλης και από αξιοθέατα όπως την εκκλησία του Κάνονγκεϊτ, το σπίτι που έζησε ο μεταρρυθμιστής Τζον Νοξ, τον Καθρεδικό Ναό του Αγίου Τζάιλς και το αγαλματάκι του πιστού Μπόμπι του Γκρέυφραϊαρς και θα καταλήξουμε στο μεσαιωνικό, πολεμικό κάστρο του Εδιμβούργου το οποίο και θα επισκεφτούμε για να δούμε μαζί με άλλα τα κοσμήματα του Στέμματος και την περίφημη πέτρα του Πεπρωμένου. Μετά την ξενάγηση, άφιξη στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση. Το απόγευμα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να περπατήσουμε στην Πρίνσες Στριτ, εμπορικό δρόμο της νέας πόλης με τα καταστήματα και την υπέροχη θέα της παλιάς πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα, 03/08/11, Εδιμβούργο – Λοχ Λομόντ – Τρόσακς – Κάστρο Στίρλινγκ

Μετά από το πλούσιο Σκοτσέζικο πρωινό στο ξενοδοχείο μας θα αναχωρήσουμε για την λίμνη Λομόντ περνϊντασ μέσα από το εθνικό πάρκο Τρόσακς. Στάση για φωτογραφίες στο μαγευτικό αυτό τοπίο και χρόνος ελεύθερος για προαιρετική βαρκάδα στη λίμνη. Επόμενη στάση στην διαδρομή μας ένα παραδοσιακό αποστακτήριο παρασκευής ουίσκι, προαιρετική ξενάγηση στο χώρο παρασκευής και δοκιμής σκοτσέζικου single malt whiskey. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πόλη του Στέρλινγκ, όπου έλαβε χώρα το 1297 μία από τις μεγαλύτερες μάχες Σκωτίας-Αγγλίας με νικητές τους Σκοτσέζους και επικεφαλής τον Θρυλικό Ουίλλιαμ Ουάλας. Προαιρετική είσοδος στο κάστρο του Στέρλινγκ. Στη συνέχεια, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την «Αθήνα του Βορρά», όπως αποκαλείται το Εδιμβούργο. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεσή μας. Προαιρετικά θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε σε μία σκοτσέζικη βραδιά με γκάιντες, παραδοσιακούς χορούς και ενδυμασίες, τα περίφημα κιλτ (η γνωστή σκοτσέζικη φούστα). Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, 04/08/11, Εδιμβούργο – Γλασκώβη

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Γλασκώβη, το πάλαι ποτέ ναυπηγικό κέντρο της Σκωτίας. Θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης όπως την πλατεία Τζορτζ με τα επιβλητικά της Βικτοριανά κτίρια, το κτίριο του πανεπιστημίου και κάποιες σύγχρονες αρχιτεκτονικές όψεις της Γλασκόβης του 21ου αιώνα. Το μεσημέρι θα υπάρχει χρόνος στη διάθεσή μας για γεύμα, καφέ, ή βόλτα στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της πόλης. Στη συνέχεια, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφή για το Εδιμβούργο, φθάνοντας εκεί το απόγευμα, όπου μπορούμε να επισκεφτούμε τις περίφημες παμπ του Royal Mile και να δοκιμάσουμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα, 05/08/11, Εδιμβούργο – Λοχ Νες – Γκλένκοε – Χάιλαντς

Ένα θρύλο με παγκόσμια απήχηση θα ζήσουμε σήμερα στην τεκτονική λίμνη Λοχ Νες, την μεγαλύτερη και βαθύτερη λίμνη στα βρετανικά νησία (23 μίλια μήκος και 250 μέτρα βάθος). Από τα ερείπια του μεσαιωνικού κάστρου Urchart (13ος αιώνας) θα αναζητήσουμε την Νέσση, το τέρας της λίμνης που χρόνια τώρα έχει τυλιχθεί με ομιχλώδες πέπλο μυστηρίου και οι Σκοτσέζοι κυριολεκτικά λατρεύουν. Στη διαδρομή θα κάνουμε στάση στο περίφημο Fort Augustus περνώντας από το εντυπωσιακό Glen Coe που θεωρείται από τα ομορφότερα τοπία παγκοσμίως. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα των Χάιλαντς, το Ινβερνές όπου μετά τη σύντομη ξενάγηση της πόλης, θα επιστρέψουμε  στο Εδιμβούργο περνώντας από τα Γκράμπιανς ακι το Δάσος το Αθολ, με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση. Άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, μετά από μια γεμάτη ημέρα όπου θα έχουμε γνωρίσει την μαγεία των Χάιλαντς. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα, 06/08/11, Εδιμβούργο

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην πόλη του Εδιμβούργου, δίνοντας σας την ευκαιρία να επισκεφτείτε ένα υδροκίνητο υφαντουργείο στην παλαιά πόλη όπου θα δείτε ποικιλία των κλασικών σκοτσέζικων υφασμάτων. Μπορείτε επίσης να δείτε το μνημείο του συγγραφέα Ουάλτερ Σκοτ, το οποίο κοσμούν 63 αγαλματάκια, ήρωες των βιβλίων του. Δίπλα του είναι το λουλουδιασμένο ρολόι. Προτείνουμε επίσης να επισκεφτείτε την Εθνική πεινακοθήξη και τον πλύσιο Βοτανικό Κήπο, καθώς και το γνωστό ζωολογικό κήπο. Στη φημισμένη μπαμπ Γκρεϊφίαρς που φιλοξενείται σε παλαιό μοναστήρι, θα πιείτε την καλύτερη μπίρα. Η Πρίνσες Στριτ σας απλώνεται για ψώνια, τα μουσεία είναι ανοικτά από νωρίς και βέβαια μια τελευταία βόλτα στην παλιά πόλη του μεσαίωνα μπορεί να γεμίσουν τη μέρα σας. Το φημισμένο φεστιβάλ του Εδιμβούργου Fringe, έχει μόλις αρχίσει και θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε κάποια παράσταση,. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα, 07/08/11, Εδιμβούργο – Πάτρα

Μετά το τελευταία Σκοτσέζικο πρωινό και αφού ελευθερώσουμε τα δωμάτια, θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο, για να πάρουμε την πτήση για Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ. Στο Ελευθέριος Βενιζέλος θα μας περιμένει λεωφορείο για να επιστρέψουμε στην Πάτρα, γεμάτοι αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 990 ευρώ

Διαφορά Μονόκλινου 350 ευρώ

Η τιμή περιλαμβάνει:

Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα με πούλμαν του γραφείου μας

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με KLM

5 διανυκτερεύσεις στο Jurry’s Inn Edinburgh 4* (Ακριβώς στην Royal Mile)

5 πρωινά γεύματα

Μεταφορά από/προς αεροδρόμιο στην πόλη

Ξεναγήσεις και μετακινήσεις με το πούλμαν όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

Συνοδός/αρχηγός του γραφείου μας

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΦΠΑ

Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει:

Τα ποτά, αχθοφορικά και ό,τι αναφέρονται ως προαιρετικά

Τις εισόδους στα μουσεία και τα αξιοθέατα

Φόρους αεροδρομίων 170 ευρώ

Σημείωση: Η σειρά των ξεναγήσεων δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Οι ανωτέρω τιμές έχουν υπολογισθεί σύμφωνα με τις τρέχουσες τιμές των ανωτέρω υπηρεσιών που ισχύουν κατά την ημερομηνία κοστολόγησης και υπόκεινται σε αλλαγή σε περίπτωση αύξησης αεροπορικούς ναύλου, φόρων αεροδρομίων επιβάρυνσης, καυσίμων, διαφοροποίηση της νομισματικής ισοτιμίας.

Περιμένουμε τη δήλωση συμμετοχής σας έως 01/07/11 με προκαταβολή 300 ευρώ

Παρακαλούμε να τηρηθεί η ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής, λόγω κράτησης αεροπορικών θέσεων.

 

 

 

ΧΙΟΣ 18/08 – 23/08/2011: 6 ημέρες 4Δ στην Χίο 1Δ στο πλοίο

1η μέρα 18/08 Πέμπτη

Αναχώρηση από Πάτρα ώρα 08.00 για Πειραιά και επιβίβαση στο πλοίο Νήσος Χίος (αναχωρεί ώρα 12.30) όπου στις 17.30 φθάνουμε στο όμορφο νησί, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μια πρώτη βόλτα στην Χώρα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα 19/08, 3η μέρα 20/08, 4η μέρα 21/08

Εκδρομές για να γνωρίσουμε την πανέμορφη Χίο, τα Μαστιχοχώρια, τον Κάμπο και τις καταγάλανες παραλίες της.

5η μέρα 22/08

Μετά το πρόγευμα προαιρετική εκδρομή στην Σμύρνη ή εκδρομή στις Οινούσσες, αργά το βράδυ αναχώρηση από Χίο για Πειραιά ώρα 00.40 και επιστροφή το πρωί.

6η μέρα 23/08/2011

Άφιξη στον Πειραιά και από εκεί αναχώρηση για Πάτρα

Τιμή κατ’ άτομο 480 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο και στην επιστροφή δίκλινη καμπίνα ή 4καμπίνα ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η δήλωση συμμετοχής σας παρακαλούμε το αργότερα μέχρι 30/07, προκαταβολή 200 ευρώ.

3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ 09/09 – 11/09/2011

2Δ στο Emelisse Hotel με ημιδιατροφή

Αποδράστε στα καταγάλανα νερά της Κεφαλονιάς και αφεθείτε στις ανέσεις του πολυτελούς ξενοδοχείου Emelisse στο Φισκάρδο! Αναχώρηση την Παρασκευή ώρα 12.00 για Σάμη, επιστροφή Κυριακή ώρα 17.00 από Σάμη.

Τιμή κατ’ άτομο 290 ευρώ πειλαμβάνει 2Δ/σεις στο Emelisse σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα-Κεφαλονιά-Πάτρα

2ΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ 25/09 – 26/09/2011

Αναχώρηση το πρωί 25/09 για Ραφήνα όπου θα επιβασθούμε στο Speed Runner για Τήνο, το πούλμαν θα το έχουμε μαζί μας, γύρο του νησιού, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. Την επόμενη μέρα η αναχώρηση είναι ώρα 12.30 για Ραφήνα.

Τιμή κατ’ άτομο 170 ευρώ. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 10/09/2011

ΘΕΑΤΡΑ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011-06-23

16/07, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ, «ΣΚΗΝΟΒΑΣΕΣ», Σ. ΦΑΣΟΥΛΗ

20/07,ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, «6000 μίλια μακριά Χορογραφίες», Sadler’s Wells London – Sylvie Guillem

27/07, ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, ΟΠΕΡΑ «ΝΑΜΠΟΥΚΟ», ΤΖ. ΒΕΡΝΤΙ

30/07, ΕΠΙΔΑΤΡΟΣ, «ΡΙΧΑΡΔΟΣ Ο Γ’», W. SHAKESPEARE, ME TON KEVIN SPACEY

04/09, ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΥΑΝΝΙ

14/09, ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ VANESSA MAE

Κόστος μετακίνησης κατ΄ άτομο για τις παραπάνω εκδηλώσεις, 25€

Τα εισιτήρια είναι εξασφαλισμένα από το γραφείο μας.

Επίσης, επικοινωνήστε μαζί μας για Κρουαζιέρες στη Μεσόγειο αι τις Θάλασσες του Κόσμους, σε τιμές έκπληξη!

Και για το Φθινόπωρο.....

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες

 

 

 

ΠΑΡΙΣΙ – DISNEYLAND 01-05/09/2011

1η μέρα, 01/09/2011, Πάτρα – Παρίσι

Αναχώρηση από την Πάτρα το πρωί για το αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την πτήση της Air France με προορισμό την πόλη του φωτός. Άφιξη στο Παρίσι. Επιβίβαση στο πούλμαν και ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άφιλε, τη μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολύχναστα Μπουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, τη Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, τη νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την παναγιά των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, τπ Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, τη Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων. Μετά το πέρας της ξεναγήσεως, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ προαιρετικά προτείνουμε μια επίσκεψη στην πανέμορφη και γραφική Μονμάρτη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα, 02/09/2011, Παρίσι – Disneyland

Μετά το πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας, ολοήμερη επίσκεψη στην παιχνιδούπολη της Ντίσνεϋλαντ που δημιουργήθηκε σε ένα απέραντο χώρο με λίμνες, δάση και κανάλια, σε λιγότερο από μια ώρα από το Παρίσι. Εντυπωσιακές παρελάσεις, παραμυθένια παλάτια και ολοζώντανες φιγούρες του Ντίσνεϊ σας μεταφέρουν στον κόσμο της φαντασίας. Ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής ή τον Ιντιάνα Τζόουνς στη Χώρα της Περιπέτειας, χαθείτε στο άπειρο με ένα διαστημόπλοιο στο Βουνό του Διαστήματος. Ανεβείτε στα άλογα του Καρουσέλ του Λάνσελοτ, συναντήστε τον Πινόκιο, το Ντάμπο το ελεφαντάκι, τη Χιονάτη και τους εφτά νάνους στη Χώρα της Φαντασίας. Δίπλα στο πάρκο της Ντίσνεϋλαντ, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Από τα τοπ θεάματα είναι τα Crush’s Coaster, Stitch, Rock’n’Roller Coaster κ.α. Επιστροφή το ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα, 03/09/2011, Παρίσι – Βερσαλλίες – Λούβρο

Πρόγευμα και αναχώρηση για την επίσκεψή μας στο ανάκτορο των Βερσαλλιών, όπου θα δούμε τα βασιλικά δωμάτια καθώς και το δωμάτιο των κατόπτρων, όπου έχουν υπογραφεί πολλές συνθήκες. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τους καταπληκτικούς κήπους του Λουδοβίκου, οι οποίοι αποτέλεσαν το πρότυπο των περισσότερων Βασιλικών οίκων της Ευρώπης. Επιστρέφουμε στο Παρίσι όπου μπορούμε να επισκεφτούμε το μουσείο του Λούβρου. Εκεί θα δούμε την Τζοκόντα, την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης, όπως επίσης την Ελληνική, τη Ρωμαϊκή και ένα μέρος της Αιγυπτιακής πτέρυγας. Επίσης θα θαυμάσουμε τους μοναδικούς πίνακες του David και τους De la Coix. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για αγορές και βόλτα στην πανέμορφη πόλη. Για το βράδυ, η πρόταση μας είναι να διασκεδάσετε προαιρετικά στο περίφημο καμπαρέ του Παρισιού Μουλέν Ρουζ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα, 04/09/2011, Παρίσι

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο, ημέρα ελεύθερη. Για μια διαφορετική άποψη του Παρισιού, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα Bateaux Parisiens, για μια μικρή κρουαζιέρα στον Σηκουάνα. Θα κυλήσετε απαλά κάτω από θρυλικές γέφυρες και θα δείτε γωνιές ιστορικές που δεν βλέπονται, παρά μόνο με πλοιάριο. Ανεβείτε και στο Παλαί ντε Σαγιώ για μια μοναδική φωτογραφία του Πύργου του Αϊφελ και αν θέλετε περπατείστε μέχρι το μεγαλοπρεπές αλλά και κομψό ατσάλινο δημιούργημα. Σχετικά κοντά βρίσκεται το Μουσείο Ντορσέ με έργα των Ιμπρεσιονιστών.  Το βράδυ κάνετε κράτηση για το φαντασμαγορικό σόου του Paradis Latin που τον χώρο του έχει σχεδιάσει ο Άιφελ για να θυμάστε για πάντα τη βραδινή ζωή του Παρισιού.

5η μέρα, 05/09/2011, Παρίσι -  Πάτρα

Μετά το πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αφού ελευθερώσουμε τα δωμάτια μας, θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για να κατευθυνθούμε προς το αεροδρόμιο του Παρισιού με προορισμό την Αθήνα. Εκεί θα μας περιμένει Πούλμαν του γραφείο μας όπου θα μας μεταφέρει πίσω στην Πάτρα, γεμάτους αναμνήσεις από την πόλη του φωτός.

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο 680 ευρώ

Διαφορά μονόκλινου 160 ευρώ

Παιδικό εισιτήριο 490 ευρώ

Η τιμή περιλαμβάνει:

Πάτρα-Αθήνα-Πάτρα με πούλμαν του γραφείου μας

Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με Air France

4 Διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*

4 Πρωινά γεύματα

Μεταφορά από /προς αεροδρόμιο στο Παρίσι

Ξεναγήσεις και μετακινήσεις με το πούλμαν όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα Εκδρομή στη Disneyland

Συνοδός /αρχηγός του γραφείου μας

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΦΠΑ

Η τιμή ΔEN περιλαμβάνει:

Τα ποτά, αχθοφορικά και ό,τι αναφέρονται ως προαιρετικά

Εισόδους στα Μουσεία, και στα θεματικά πάρκα

Φόρους Αεροδρομίων 130 €

Σημείωση: H σειρά των ξεναγήσεων δύναται να αλλάξει για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων.

Περιμένουμε τη Δήλωση συμμετοχής σας μέχρι 15/07/2011 και προκαταβολή 200€

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Έξυπνες Αγορές