Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Η άφιξη του δολοφόνου της Κυριακής και η στιγμή της πισώπλατης φονικής επίθεσης

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο ...

Η στιγμή της δολοφονίας

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, συμπληρώνει το παζλ για την δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή έπειτα από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές που δέχθηκε από τον σύντροφό της, ακριβώς έξω από του αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Το βίντεο ξεδιαλύνει το μοναδικό σημείο που παρέμενε θολό από την αρχή και είναι το πότε έφτασε ο 39χρονος στο σημείο με το μηχανάκι του και το πότε ξεκίνησε την πισώπλατη επίθεση που οδήγησε στη δολοφονία της 28χρονης κοπέλα στους Αγίους Αναργύρους.

Όλα συνέβησαν σε 14 δευτερόλεπτα, από τη στιγμή που κάμερα ασφαλείας καταγράφει την άφιξη του 39χρονου μέχρι την ώρα που εδώ βγάζει το κουζινομάχαιρο που είχε βάλει στην τσέπη του και κρατούσε, για να σκοτώσει την πρώην κοπέλα του.

Η Κυριακή και ο φίλος της έχουν κατέβει εδώ τα σκαλιά του αστυνομικού τμήματος και περνούν μπροστά από τον φρουρό στο φυλάκιο. Αρχίζουν να περπατούν απέναντι με την βάναυσα δολοφονημένη κοπέλα να προλαβαίνει να κάνει 14 βήματα. H κάμερα μας δείχνει τα όσα ακολούθησαν. Τα όσα είδε η Κυριακή στο οπτικό της πεδίο όταν σταμάτησε να περπατά και γύρισε προς το φυλάκιο.

 Η στιγμή της δολοφονίας
Ο δολοφόνος εμφανίζεται. Το φως στο μηχανάκι του είναι αναμμένο. Το παρκάρει πίσω από άλλα που υπήρχαν στο σημείο και εδώ τον βλέπουμε να κατεβαίνει αμέσως να επιταχύνει, τυφλωμένος από το αρρωστημένο του μίσος για εκδίκηση. Έχει φτάσει όπως αποδεικνύουν και οι εικόνες αποφασισμένος να σκοτώσει και θα το κάνει μέσα στα επόμενα δευτερόλεπτα.

Στο καρέ διακρίνεται η Κυριακή που προσπαθεί πάνω στον πανικό της να επιστρέψει στο φυλάκιο και στο πάνω μέρος της οθόνης ο δολοφόνος της, που έχει ήδη το ένα χέρι του στην τσέπη. Σε αυτή που είχε εσκεμμένα κρύψει το κουζινομάχαιρο.

Φαίνεται με αυτή την κίνηση να το βγάζει. Είναι η στιγμή που αρχίζει να τρέχει για να υλοποιήσει αυτό που ήταν αποφασισμένος να κάνει από την αρχή.
Οι περαστικοί κοιτούν τα όσα συμβαίνουν πανικόβλητοι. Από άλλη κάμερα καταγράφονται σοκαρισμένοι, τη στιγμή της δολοφονίας.

Ο 39χρονος έχει καταφέρει να αιφνιδιάσει. Δεν τον εμπόδισε κανείς. Δεν την προστάτεψε κανείς εκείνα τα κρίσιμα και δραματικά δευτερόλεπτα. Με το μηχανάκι που λίγο νωρίτερα έκανε κύκλους έξω από το σπίτι της Κυριακής, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και έκοψε το νήμα της ζωής της.

Σε μια σειρά από εικόνες φαίνονται τα όσα ακολούθησαν. Με τον 39χρονο να πλήττει με το μαχαίρι την Κυριακή, τους πρώτους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το τμήμα όταν πλέον είναι αργά. Ο δολοφόνος αφοπλίζεται και ο φίλος της κοπέλας να κάνει μετά το έγκλημα τα πρώτα του βήματα εμφανώς σοκαρισμένος.

ΠΗΓΗ Live News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις