Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά τα 3 ζώδια αξίζουν να στεφθούν ως οι «χειρότεροι συγκάτοικοι όλων των εποχών»

Φωτογραφία: Freepik.com

Φωτογραφία: Freepik.com

Είναι ισχυρογνώμονες, ακατάστατοι και αγενείς

Όταν μοιράζεστε έναν χώρο, θα υπάρξουν στιγμές που θα συγκρουστείτε με τον συγκάτοικό σας για μικρές ιδιορρυθμίες ή διαφωνίες, αλλά μερικοί άνθρωποι φαίνεται να υπερβαίνουν κάθε όριο όταν πρόκειται να είναι ισχυρογνώμονες, ακατάστατοι και αγενείς.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που πραγματικά αξίζουν να στεφθούν ως ο «χειρότερος συγκάτοικος όλων των εποχών».

Πριν μετακομίσετε με κάποιον, μπορείτε να τον ελέγξετε και αν είστε ήδη φίλοι, μπορεί να ονειρευτείτε πώς θα είναι να μοιράζεστε έναν χώρο. Τούτου λεχθέντος, τίποτα από αυτά δεν θα σας σώσει από μια κακή εμπειρία, ειδικά αν είναι ένα από τα ζώδια που αναφέρονται παρακάτω.

 Σύμφωνα με τη Michelle Bell, ιδρύτρια της αστρολογικής εφαρμογής Cosmic Fusion , τα ζώδια που κάνουν τους χειρότερους συγκάτοικοι τείνουν να έχουν μια φλογερή παρορμητικότητα. Είναι ο τύπος που χτυπάει κατσαρόλες και τηγάνια γύρω στις 3 τα ξημερώματα και συχνά έχουν μικρές ιδιορρυθμίες που καθιστούν δύσκολο το να τους εμπιστευτεί κανείς. Ενώ οι καλύτεροι συγκάτοικοι είναι εκείνοι που είναι ευγενικοί και προσεκτικοί, οι χειρότεροι συγκάτοικοι πάντα φαίνεται να προκαλούν κάποιου είδους προβλήματα.

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που είναι τα χειρότερα στη συγκατοίκηση
Κριός
Καρκίνος
Παρθένος

Κριός

Εάν ζείτε με έναν Κριό, μπορεί να μην τον βλέπετε πολύ συχνά, αλλά σίγουρα θα τον ακούσετε. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς θα γυρίζει σπίτι όλες τις ώρες της νύχτας και θα συνεχίσει να χτυπά το φούρνο μικροκυμάτων, να ρίχνει φλιτζάνια και πιάτα και να κλείνει τα ντουλάπια σαν να είναι το μόνο άτομο που ζει εκεί.

Είναι σύνηθες για έναν Κριό να είναι κουκουβάγια και να το αναπληρώνει με το να κοιμάται όλη την επόμενη μέρα. Όταν το υπόλοιπο σπίτι είναι ξύπνιο, θα είναι ακόμα στο κρεβάτι — και μπορεί ακόμη και να έχουν το θράσος να στείλουν μήνυμα στην ομαδική συνομιλία και να σας ζητήσουν να ησυχάσουν όλοι.

Σύμφωνα με την Bell, ο Κριός είναι παρορμητικός από τη φύση του, επομένως είναι δύσκολο να ζεις με όλους τις περιέργειες και τις λόξες του, ειδικά αν ψάχνεις για ένα χαλαρό ή τακτοποιημένο περιβάλλον. Ωστόσο, εάν ελπίζετε να καλλιεργήσετε ένα διασκεδαστικό πάρτι, είναι η καλύτερη επιλογή.

 Καρκίνος
Ένας φιλικός Καρκίνος μπορεί να φαίνεται σαν μια εξαιρετική επιλογή όταν ψάχνετε για συγκάτοικο, αλλά μόλις κινηθούν το χάος αρχίζει.

Σύμφωνα με την Bell, είναι εύκολο για αυτό το ζώδιο του νερού να πάρει τα πράγματα προσωπικά, έτσι συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο των συγκρούσεων. Θα καλέσουν έκτακτο συμβούλιο για να συζητήσουν όλα όσα τους ενοχλούν, είτε είναι ο λογαριασμός της θέρμανσης είτε το γεγονός ότι κάποιος άφησε μια βρώμικη κάλτσα στο πάτωμα του μπάνιου. Δεν έχουν καθόλου ψυχραιμία όταν πρόκειται για πράξεις άλλων ανθρώπων.

Ταυτόχρονα, οι Καρκίνοι εκτιμούν πολύ τον χρόνο τους στο σπίτι, λέει η Bell, έτσι συχνά κάνουν τον εαυτό τους λίγο υπερβολικά άνετο και γίνονται λίγο υποκριτές. Αυτό το ζώδιο θα φάει το τελευταίο σας γιαούρτι, θα μείνει στο ντους για μια ώρα και θα ξεχάσει να πληρώσει τους λογαριασμούς του, και φυσικά θα αναστατωθούν πολύ όταν τους φωνάξετε.

Παρθένος
Ένας Παρθένος χαίρεται να διευθύνει ένα διαμέρισμα σαν καράβι, αλλά είναι εύκολο γι’ αυτόν να “μεθύσει” από τη δύναμη. Αυτό το ζώδιο της γης μπορεί να είναι υπερβολικά σχολαστικό, ειδικά όσον αφορά την καθαριότητα και την τάξη, λέει η Bell, ώστε να μπορούν να προκαλέσουν τριβές με τους συγκάτοικούς τους.

Αν και μπορεί να φαίνεται ωραίο να ζεις με κάποιον που θέλει να επινοήσει έναν πίνακα αγγαρείας, η μαγεία θα εξαφανιστεί γρήγορα όταν χτυπήσει την πόρτα σου για να σε ρωτήσει γιατί δεν έχεις σκουπίσει με ηλεκτρική σκούπα. Ένας Παρθένος τείνει να συμπεριφέρεται σαν οι συγκάτοικοί του να είναι ενοχλητικοί επισκέπτες του σπιτιού, ακόμα κι όταν όλοι πληρώνουν το ίδιο ενοίκιο.

Οι Παρθένοι είναι επίσης διαβόητα επικριτικοί, οπότε μπορεί να μην αισθάνεστε άνετα να ρίξετε την άμυνά σας γύρω τους. Αν τολμήσετε να μπείτε στην κουζίνα με ένα παλιό φούτερ και έναν ακατάστατο κότσο, θα μπορείτε να νιώσετε τα μάτια τους να καίνε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Ως ζώδιο που προτιμά να μένει μόνος, θα βγάλουν την ενόχλησή τους σε όλους μέχρι να βρουν τη θέση τους. Τότε και μόνο τότε θα μπορέσετε να είστε ξανά φίλοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being