Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Shopping με τη Δέσποινα Μοιραράκη, καταφθάνει σήμερα στην Πάτρα για να μας εξυπηρετήσει προσωπικά

Shopping με τη Δέσποινα Μοιραράκη, καταφ...

Την Παρασκευή 12/4 περάστε οπωσδήποτε από το Despina Miraraki store της οδού Βότση

Σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής «Cash or Trαsh», Δέσποινα Μοιραράκη θα βρίσκεται στο ομώνυμο κατάστημά της στην Πάτρα (Βότση 16) όπου θα υποδέχεται και θα εξυπηρετεί η ίδια το κοινό.

Καλεί λοιπόν τους πατρινούς καταναλωτές να θαυμάσουν all day όχι μόνο τα φημισμένα χαλιά της, αλλά κυρίως για να παρουσιάσει την ολοκαίνουρια, εαρινή συλλογή ρούχων Desmira αλλά και design αντικείμενα για το σπίτι, λευκά είδη και δώρα γάμου.

To Despina Miraraki store, που άνοιξε πολύ πρόσφατα, περιλαμβάνει επιλεγμένες προτάσεις διακόσμησης και ένδυσης, οπότε είναι σπάνια ευκαιρία να μας τις παρουσιάσει η ίδια η δημιουργός του.

Οσοι επιθυμούν μάλιστα, μπορούν να κλείσουν προσωπικό ραντεβού μαζί της για να απολαύσει προσωπική εξυπηρέτηση από την ίδια! 

Αναμφίβολα θα εντυπωσιαστείτε από την ποικιλία των χαλιών, τα υπέροχα κεριά, τα deco items, τα σεντόνια, τα κιμονό, τα φορέματα, τα καφτάνια, τα κοσμήματα…. Ηδη άλλωστε, όλους μας διακατέχει εαρινό shopping mood!

Για να κλείσετε ραντεβού με την κ. Μοιραράκη μπορείτε να καλείτε στο Τ.: 2610 225394 ή να περάσετε από το κατάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Info:

Despina Miraraki Patra

Δημ. Βότση 16, Πάτρα

Τ.: 2610 225394

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View