Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρουλάκης: “Η ΝΔ είναι σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία”

Ανδρουλάκης: “Η ΝΔ είναι σιαμαία με την ...

Οργισμένη παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή, για τις «γαλάζιες» κατηγορίες για διαπλοκή

Οργισμένη απάντηση στις κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας περί διαπλοκής έδωσε σήμερα με σύντομη παρέμβασή του στη Βουλή, ο Νίκος Ανδρουλάκης. Τονίζοντας πως «η Ν.Δ. είναι σιαμαία με την εγχώρια ολιγαρχία».

Απευθυνόμενος μάλιστα στους βουλευτές της Ν.Δ. που αναπαράγουν το επιχείρημα περί διαπλοκής ανέφερε πως φταίει η «πολύ παρέα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη» προσθέτοντας πως «μάλλον είστε επηρεασμένοι από την οικογενειακή του ιστορία που είναι γεμάτη συνομωσίες με κορυφαία αυτή του 1965».

Τόνισε πως κίνητρο του ΠΑΣΟΚ είναι πως «εμείς θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια» ενώ αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» περί μονταρισμένου ηχητικού υλικού ανέφερε πως «το μακρύ χέρι του Μαξίμου πήρε αυτό το υλικό και το χάλκεψε». Προκάλεσε μάλιστα την Νέα Δημοκρατία: «Πείτε μου μία απάντηση στα 3 ερωτήματα: Ποιος το πήρε, ποιος το χάλκεψε, ποιος το έδωσε το «Πρώτο Θέμα».

Συνέχισε λέγοντας πως «τα επιχειρήματα σας για διαπλοκή του ΠΑΣΟΚ είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο» αφού όποιος πολίτης βλέπει τηλεόραση ή διαβάζει στο διαδίκτυο βλέπει «ποιος είναι αυτός ο οποίος περνάει την άποψή του».

«Θα πεί ο Μητσοτάκης ότι εγώ είμαι διαπλεκόμενος; Μα είμαστε σοβαροί;» συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης προσθέτοντας πως «εδώ δεν ντραπήκατε να παρακολουθείτε πολιτικούς αρχηγούς, κόμματος και υπουργούς σας».

Κάλεσε την κυβέρνηση να εγκαταλείψει αυτή τη ρητορική με την φράση «αφήστε τις ψεκασμένες θεωρίες» σημειώνοντας πως «όταν βρεθείτε σε δύσκολη θέση προτιμάτε την γλώσσα του Βελόπουλου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις