Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φάμελλος: Ούτε συναίσθηση, ούτε ηθική ο κ. Φλωρίδης

Φάμελλος: Ούτε συναίσθηση, ούτε ηθική ο ...

«Έφτασε στο σημείο ως σύγχρονος πολιτικός γενίτσαρος να μας κατηγορήσει για αριστερόστροφο φασισμό» σημείωσε

Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο νωρίτερα ο υπουργός από το βήμα της Βουλής αναφερόμενος στο έγκλημα των Τεμπών, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «όσοι κάνουν σπέκουλα για μπαζώματα, είναι για τα μπάζα».

«Του προτείνω να συναντηθεί με τις οικογένειες των θυμάτων που ήρθαν και μας βρήκαν και μας περιέγραψαν πώς έψαχναν εβδομάδες μετά το τραγικό δυστύχημα να βρουν προσωπικά αντικείμενα των παιδιών ή των συγγενών τους, εκεί που μεταφέρθηκαν με τα μπάζα μαζί, τα υπολείμματα του δυστυχήματος. Δεν είναι ότι δεν έχει συναίσθηση, δεν έχει ούτε ηθική ο κύριος Φλωρίδης. Έφτασε στο σημείο ως σύγχρονος πολιτικός γενίτσαρος να μας κατηγορήσει για αριστερόστροφο φασισμό. Είναι γνωστή η κατρακύλα του και ο λαϊκισμός του. Πιο ακροδεξιός από τον κύριο Βορίδη έχει καταντήσει» σχολίασε καυστικά ο κ. Φάμελλος, αναφερόμενος στον υπουργό. 

 Πρόσθεσε με σαφήνεια ότι «την εμπιστοσύνη του λαού και της Ευρώπης έναντι της ελληνικής δημοκρατίας έχει κλονίσει αυτή η κυβέρνηση, ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Φλωρίδης ως υπουργός Δικαιοσύνης αυτής της κυβέρνησης».

Ο Σωκράτης Φάμελλος διατύπωσε παράλληλα σειρά ερωτημάτων με αποδέκτη τον Κώστα Αχ. Καραμανλή ενόψει της τοποθέτησης του πρώην υπουργού Μεταφορών. Μεταξύ άλλων προκάλεσε εκ των προτέρων τον κ. Καραμανλή να απαντήσει γιατί αγνόησε τις έγγραφες προειδοποιήσεις του κ. Σπηλιόπουλου, πρώην πρόεδρου και διευθύνοντα σύμβουλου του ΟΣΕ, του κ. Τσαλίδη, πρώην CEO της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του κ. Κατσιούλη που ήταν πρόεδρος της επιτροπής ETCS και το εξωδίκου των μηχανοδηγών. Επίσης σημείωσε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν απαντά για το μπάζωμα στο σημείο της τραγωδίας αλλά και για τη μονταζιέρα των συνομιλιών του σταθμάρχη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις