Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Με σύνθημα "Αγορά_ΖουμΕδώ" και στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις θα "τσικνίσει" ο ΣΚΕΑΝΑ

Πάτρα: Με σύνθημα "Αγορά_ΖουμΕδώ&qu...

Η δράση γίνεται από κοινού με τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών & με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στον Έσπερο, πάνω μέρος στην Πλατεία Γεωργίου Α', από τις 12:00 έως τις 15:00 την Τσικνοπέμπτη 7/3

Ο ΣΚΕΑΝΑ και ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών, με την στήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας, των χορηγών της εκδήλωσης, καθώς και με όλους τους φορείς της πόλης θα γιορτάσουν την ημέρα της Τσικνοπέμπτης στον Έσπερο (πάνω μέρος στην Πλατεία Γεωργίου Α'), από τις 12:00 έως τις 15:00.

Η από κοινού εκδήλωση πραγματοποιείται, υποστηρίζοντας μια δράση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας στέλνοντας το μήνυμα:

Αγορά_ΖουμΕδώ και στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις.

Καλούμε όλους τους  φορείς της πόλης και τα μέλη τους για ένα καρναβαλικό κέρασμα γιορτάζοντας την Τσικνοπέμπτη και υποστηρίζοντας την τοπική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Καρναβαλικού Οργανισμού  του Δήμου Πατρέων (ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας), της ΟΕΒΕΣΝΑ, της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδας Ζακύνθου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, του ΤΕΕ, του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΤΙΚΩΝ  ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΩΝ και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος.

Υποστήριξη: Επιμελητήριο Αχαΐας

Χορηγοί: IEK ALTO,

ACHAIA CLAUSS.

Την σχετική πρόσκληση – ανακοίνωση έκαναν εκ μέρους του Δ.Σ του ΣΚΕΑΝΑ - Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (έχει ιδρυθεί το 1939), ο Πρόεδρος  Αναστάσιος Γιατράς και ο Γεν. Γραμματέας Παναγιώτης Ματθαιόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις