Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πάτρα: Οι έμποροι το τσικνίζουν στη στοά...

Πάτρα: Οι έμποροι το τσικνίζουν στη στοά του Έσπερου

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Το κάλεσμα της προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Ερμίνας Διονυσάτου

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Τη δική του «σφραγίδα» στις εκδηλώσεις της Τσικνοπέμπτη θα βάλει και φέτος, ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας, με την πραγματοποίηση δράσης στο «Έσπερο», στο κέντρο της Πάτρας.

Η δράση με ονομασία «ΑγοράΖουμΕδω στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις», που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, έχει την στήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και γίνεται σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΠ, τον ΣΚΕΑΝΑ και δεκάδων άλλων φορέων. Την εκδήλωση χορηγικά στηρίζουν η Achaia Clauss και το ΙΕΚ ALTO.

«Διοργανώνουμε και φέτος, την Τσικνοπέμπτη, καρναβαλική δράση, στην στοά του Έσπερου και καλούμε όλους τους συναδέλφους και τοπικούς φορείς να παραστούν για ένα κέρασμα.  Θα κερνάμε σουβλάκια και αλμυρά σνακ που θα φτιάχνουν οι μαθητές του τμήματος μαγειρικής του ΙΕΚ, όπως και κρασί που προσφέρει η Achaia Clauss» επισημαίνει στο thebest.gr η πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ερμίνα Διονυσάτου.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα διεξαχθεί φέτος ο διαγωνισμός για την καλύτερη καρναβαλική βιτρίνα, μια ιδέα που τελικά δεν ευδοκίμησε.

Τέλος, να θυμίσουμε ότι στην καρναβαλική «ατζέντα» του Εμπορικού είναι και η πρόταση για την λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων με διευρυμένο ωράριο, το τελευταίο Σάββατο του Καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr