Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: Τι απαντά το Φρουραρχείο της Βουλής για το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Προκλήθηκε σάλος

Στο σάλο που έχει δημιουργηθεί μετά το σβήσιμο των ονομάτων των θυμάτων των Τεμπών μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη απαντά η Βουλή και όπως φαίνεται ο φρούραρχος είναι αυτός που έδωσε την εντολή για τον καθαρισμό του χώρου.

Όπως αναφέρουν πηγές του φρουραρχείου: «Ο αξιωματικός υπηρεσίας ενημέρωσε το συνεργείο καθαρισμού του Δήμου πως υπάρχουν συνθήματα γραμμένα μπροστά από το Μνημείο και σε άλλα σημεία και κατ’ εντολή του φρούραρχου ζήτησαν να σβηστούν όλα όπως συνηθίζεται, χωρίς να έχουν εικόνα ακριβώς τι ανέγραφαν τα συνθήματα. Η τελική απόφαση για τους χώρους εκτός Βουλής δεν είναι ευθύνη του φρουραρχείου».

Τι απαντά ο δήμος
 

Παράλληλα, σε δηλώσεις της το πρωί της Πέμπτης στο Mega, η Ρωξάνη Μπέη - αντιδήμαρχος καθαριότητας - ισχυρίστηκε πως το συνεργείο καθαριότητας έδρασε βάσει του καθιερωμένου προγράμματος καθαρισμού της Βουλής.

 

«Ήμουν στην πορεία στην Κλαυθμώνος, το συγκεκριμένο ζήτημα δεν το είχα δει, ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο. Το συγκεκριμένο πλυστικό πάει σταθερά, εμένα δεν με κάλεσαν να δώσω κάποια εντολή για το αν είναι να σβήσουν», συνέχισε.

 

«Το συνεργείο αυτό πήγε στο σημείο στις 11:30 το βράδυ, την ώρα που πάει», σχολίασε η κ. Μπέη με την δημοσιογράφο του Μega να αντιδρά: «το καταλάβαμε κ. Μπέη, ένας άνθρωπος από το δήμο δεν είδε πως γράφτηκαν τα ονόματα; Να πει "ρε παιδιά αυτά τα ονόματα μην τα σβήσετε"».

«Το καταλαβαίνω για αυτό και σας λέω για την πρακτική», απάντησε η Ρωξάνη Μπέη με την παρουσιάστρια να απαντά: «τόσους τοίχους γραμμένους δεν είδα καμία ευθιξία να το καθαρίσει κανείς. Άλλα σημεία με μπογιές δεν είδα να τα καθαρίζει κανείς, είχαν την ευαισθησία να καθαρίσουν το δρόμο».

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις