Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρότες: «Χωρίς εμάς τι θα φας;» - Έξω από τη Βουλή τα τρακτέρ- ΦΩΤΟ

Αγρότες: «Χωρίς εμάς τι θα φας;» - Έξω α...

Στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί 138 τρακτέρ και η αστυνομία δεν περιμένει να φτάσουν άλλα

Αγρότες από όλη τη χώρα έχουν φτάσει στην πλατεία Συντάγματος στο κέντρο της Αθήνας ενόψει του αγροτικού συλλαλητηρίου το απόγευμα, στις 18:30.

 Οι αγρότες έφτασαν στην Αθήνα από τη Θράκη, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία με πούλμαν, αλλά και από τη Βοιωτία με τρακτέρ. Το παρών δίνουν και οι αγρότες της Κρήτης, που έφτασαν στην πρωτεύουσα με πλοία της γραμμής.

Έφτασαν στο Σύνταγμα τα τρακτέρ - «Χωρίς εμάς, τι θα φας;» το βασικό τους σύνθημα- Κλείνει δρόμους η ΕΛΑΣ - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί 138 τρακτέρ και η αστυνομία δεν περιμένει να φτάσουν άλλα.

 
 

Αγρότες: Και από την Αχαΐα στο συλλαλητήριο της Αθήνας- Αναχώρησαν από τον Άγιο Ανδρέα - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Συγκεκριμένα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόζονται είναι οι εξής:

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κατά μήκος του δρομολογίου που θα ακολουθήσουν τα αγροτικά οχήματα: Λεωφόρος Αθηνών, Αχιλλέως, πλατεία Καραϊσκάκη. Θα κινηθούν αντίθετα στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, την πλατεία Ομονοίας και την οδό Πανεπιστημίου, προκειμένου να φθάσουν στο Σύνταγμα. Θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας.
Θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.
Η Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και η κυκλοφορία στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη.
Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Ανοιχτό το μετρό

Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, αναφέρθηκε νωρίτερα στον χάρτη που δημιούργησε η ΕΛΑΣ και έχει δοθεί σε όλα τα Μέσα για να κατανοήσουν οι πολίτες τη διαδρομή των αγροτών. Όπως είπε, στη συνέχεια θα δοθούν στην κυκλοφορία κανονικά, η περιοχή πέριξ της πλατείας Ομονοίας αλλά και η διαδρομή που έχουν ακολουθήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή οι αγρότες. Όπως σημείωσε, μόνο εάν υπάρχει κάποια έκτακτη ανάγκη θα ξανακλείσει. Επίσης εξήγησε, το μετρό δεν πρόκειται να κλείσει, εκτός και αν υπάρχουν έκτακτοι λόγοι ασφάλειας που θα αναγκάσουν τις Αρχές να κλείσουν κάποια στάση.

Μέτρα και το πρωί της Τετάρτης

Η κα Δημογλίδου πρόσθεσε ότι, και το πρωί της Τετάρτης, όταν και θα αποχωρήσουν οι αγρότες, θα υπάρξουν μέτρα. «Θα υπάρχει και πάλι έντονη παρουσία της Τροχαίας, ώστε να διευκολύνει όντως την κίνηση των πολιτών αλλά και των ίδιων των αγροτών, οι οποίοι φυσικά θα συνοδευτούν και στην αποχώρησή τους από το Λεκανοπέδιο. Από τις πρωινές ώρες αναμένεται να ξεκινήσει αυτή η αποχώρηση και φανταζόμαστε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί. Θα υπάρχει όμως έντονη παρουσία της Τροχαίας για να διευκολύνει τον κόσμο», υπογράμμισε.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις