Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεργασία Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρεμ Ιμάμογλου;

Συνεργασία Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Φωκί...

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης με τον Δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου για τη στρατηγική της Μακροπεριφέρειας Μεσογείου ! Μια πρωτοβουλία, που προωθεί ως εκπρόσωπος της CPMR ο κ. Ζαΐμης, με πληθώρα ευκαιριών για την επίτευξη μιας καλύτερης και αποτελεσματικότερης συνεργασίας στη Μεσόγειο. «Τόνισα στον κ. Ιμάμογλου ότι πρέπει να δρομολογηθούν νέοι σημαντικοί πόροι με την συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης για την, κοινή, αντιμετώπιση οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων. Χρειάζεται να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία για να γίνει μια πλατφόρμα διαλόγου και κοινών δράσεων σε διακρατικό και διαπεριφερειακό επίπεδο. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψής του κ. Ζαΐμη στα Τίρανα για το Συνέδριο Β40 (Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων).

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης με τον Δήμαρχο  Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου για τη στρατηγική της Μακροπεριφέρειας Μεσογείου!

Στα Τίρανα μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης

Μια πρωτοβουλία, που προωθεί ως εκπρόσωπος της CPMR ο κ. Ζαΐμης, με πληθώρα ευκαιριών για την επίτευξη μιας καλύτερης και αποτελεσματικότερης συνεργασίας στη Μεσόγειο. «Τόνισα στον κ. Ιμάμογλου ότι πρέπει να δρομολογηθούν νέοι σημαντικοί πόροι με την συμμετοχή της τοπικής αυτοδιοίκησης για την, κοινή, αντιμετώπιση οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων.

Χρειάζεται να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία για να γίνει μια πλατφόρμα διαλόγου και κοινών δράσεων σε διακρατικό και διαπεριφερειακό επίπεδο" αναφέρει. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψής του κ. Ζαΐμη στα Τίρανα για το Συνέδριο Β40 (Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων).  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις