Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Απολαμβάνουμε τις αλκυονίδες, βολτάροντας στον πεζόδρομο και καταλήγοντας στο "Τριών"

Απολαμβάνουμε τις αλκυονίδες, βολτάροντα...

Το εστιατόριο που μας κέρδισε στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων

Ο πολύπαθος πεζόδρομος της Τριών Ναυάρχων έχει επιτέλους ησυχάσει. Μετά από καιρό αναπλάσεων, εργασιών και λοιπών οχλήσεων, πλέον μπορούμε και πάλι να απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας περίπατο στην πόλη.

Ιδιαίτερα αυτό το διάστημα των αλκυονίδων, ξεκινάμε λίγο πριν το ηλιοβασίλεμα, από το πάνω μέρος του πεζοδρόμου, κατεβαίνοντας τις σκάλες. Βολτάροντας, αφήνουμε τις αισθήσεις μας να χαλαρώσουν, αδειάζουμε την σκέψη μας και την γεμίζουμε με τις εικόνες και τις μυρωδιές του πεζοδρόμου.

Καθώς ο ήλιος έχει γύρει για τα καλά, εκεί κάτω από την Μαιζώνος, συναντάμε τον επιβλητικό χώρο του Τριών που ξεχωρίζει στον πεζόδρομο. Δεν μπορούμε να αντισταθούμε στον πειρασμό και μπαίνουμε στην πανέμορφη σάλα του για ένα χορταστικό διάλειμμα.

Οι μυρωδιές των κρεατικών ήδη μας έχουν σπάσει τη μύτη. Η παρέα διαλέγει πιάτα κρεατικών και μπυρίτσα. Δίπλα μας κάθεται μια οικογένεια με παιδιά, όλοι μοιάζουν να απολαμβάνουν τις στιγμές.

Σου βγάζει μια γαλήνη ο χώρος του Τριών, σε κερδίζουν με το χαμόγελο τους οι άνθρωποί του και σε "αποτελειώνουν" οι γευστικές επιλογές του, πάντα από τις ποιοτικότερες πρώτες ύλες.

Θα ξεχειμωνιάσουμε όμορφα με τις βόλτες μας στην Τριών Ναυάρχων!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life