Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεωργιάδης: Ζητά εισαγγελικό έλεγχο στους λογαριασμούς του Πολάκη

Γεωργιάδης: Ζητά εισαγγελικό έλεγχο στου...

«Βρέθηκαν εικονικά τιμολόγια στο ΚΕΕΛΠΝΟ»

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του πρώην υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη από την εισαγγελία, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως ο ίδιος ανέφερε, «στον έλεγχο που διενεργήθηκε από το ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι σχετιζόμενα με τον κ. Πολάκη».

«Αν μιλήσω με τον Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ στη Βουλή μετά θα πρέπει να τον πάρει ο εισαγγελέας» είπε ο υπουργός αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να ελεγχθούν οι λογαριασμοί του κ. Πολάκη από την εισαγγελία. Αυτή η εικόνα του αδέκαστου και αδιάφθορου Πολάκη θα πρέπει να τελειώσει. Όταν τολμήσει και μου κάνει ερώτηση στη Βουλή θα τα καταθέσω όλα στο κοινοβούλιο για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται».

«Μας το παίζει πολύ αθώος και αδέκαστος και αδιάφθορος»
 Σύμφωνα με τον ίδιο, «Έχουμε τιμολόγια τα οποία γράφουν πάνω "πληρώνονται με διαφωνία της υπηρεσίας και κατόπιν εντολής του υφυπουργού Πολάκη". Πολλά τιμολόγια, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Στην συγκεκριμένη εταιρεία βγαίνει τώρα η εφορία και λέει: "αυτά τα τιμολόγια είναι εικονικά, είναι ψεύτικα δηλαδή"» και συνέχισε λέγοντας:

«Επειδή μας το παίζει πολύ αθώος και αδέκαστος και αδιάφθορος που θα μας βάλει όλους φυλακή.  Ξαναλέω πως στον έλεγχο του ΚΕΕΛΠΝΟ τα μόνα εικονικά τιμολόγια που βρέθηκαν είναι τιμολόγια σχετιζόμενα με τον Πολάκη».

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

πηγή ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις