Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα-ΠΑΣΟΚ: Παρουσία Ν. Ανδρουλάκη η κοπή πίτας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα»- BINTEO & ΦΩΤΟ

Πάτρα-ΠΑΣΟΚ: Παρουσία Ν. Ανδρουλάκη η κο...

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα»

Παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα».

Στην εκδήλωση της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος, με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση, βρέθηκαν, ο βουλευτής του νομού Γιώργος Παπανδρέου, οι Δήμαρχοι Θόδωρος Μπαρής, Θανάσης Παπαδόπουλος και Γρηγόρης Αλεξόπουλος, στελέχη του ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας, περιφερειακοί σύμβουλοι και υποψήφιοι.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Δομή Πολιτικής Προστασίας και είχε συνάντηση με το Σώμα Εθελοντών Διασωστών Πυροσβεστών Δυτ. Αχαΐας. Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχάρη τους εθελοντές, που βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή, και επέμεινε στην ανάγκη η χώρα μας να επενδύσει στοχευμένα στην πρόληψη καθώς οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής θα επιδεινώνονται.

Στη συνέχεια στο πλαίσιο της συνάντησής του, με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογές στην ΚΕΔΕ.

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ως πότε θα βαπτίζουμε ανάπτυξη τον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας;»

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έθεσε ως κεντρικά ζητήματα της πολιτικής του την αντιμετώπιση της ακρίβειας και του στεγαστικού προβλήματος.

«Μετά από 20 χρόνια στα αστικά κέντρα δεν θα υπάρχει ελληνική ιδιοκτησία. Ως πότε θα βαπτίζουμε ανάπτυξη τον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας;» αναρωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για κατάργηση της golden visa στα ακίνητα καθώς έχει οδηγήσει σε ραγδαία αύξηση των ενοικίων.

«Το προηγούμενο δεκάμηνο τα υπερκέρδη των super market έφτασαν τα 646 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε σχέση με το 2021 το 1,1 δισεκ. ευρώ. Οι τράπεζες την τελευταία διετία έβγαλαν 7,5 δισεκ. κέρδη» σημείωσε αναφερόμενος στον πληθωρισμό της απληστίας, που αναγνώρισε με καθυστέρηση δύο ετών η κυβέρνηση.

Απηύθυνε κάλεσμα στα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να πυκνώσουν τα μηνύματα του Κινήματος στην κοινωνία ώστε «να είμαστε ισχυρό δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές ώστε την επόμενη ημέρα να καλέσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κεντροαριστεράς, να αναγεννήσουνε τον χώρο μας και να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές».

«Με ταπεινότητα θα νικήσουμε την υπεροψία και την αλαζονεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αναφερόμενος στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι «με αγώνα και προσπάθεια το ΠΑΣΟΚ, που οι κ.κ. Μητσοτάκης και Τσίπρας ήθελαν να συνθλίψουν στις διπλές εκλογές, κατάφερε τα στελέχη του να είναι είτε αξιωματική αντιπολίτευση είτε νικηφόρα παράταξη στους μεγάλους δήμους και σε δυο περιφέρειες. Αυτή ήταν μόνο η αρχή για ακόμη σημαντικότερες νίκες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις