Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μητσοτάκης για μεταναστευτικό: Πρέπει να χτίσουμε φράχτες αλλά να ανοίξουμε και πόρτες

Μητσοτάκης για μεταναστευτικό: Πρέπει να...

Συνέντευξη στο αμερικανικό CNN παραχώρησε ο πρωθυπουργός από το Νταβός, στην οποία μίλησε και για το μεταναστευτικό

Συνέντευξη στο αμερικανικό CNN παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτακής από το Νταβός, στην οποία μίλησε και για το μεταναστευτικό: “Κερδίσαμε τις εκλογές γιατί καταφέραμε να διαχειριστούμε το μεταναστευτικό μέσω μίας συγκεκριμένης πολιτικής που είναι γνωστή.

Προστατεύουμε τα σύνορά μας, ανοίγουμε όμως και νομικές οδούς για όσους θέλουν να έρθουν […] Πρέπει να χτίσουμε φράχτες αλλά χρειαζόμαστε και πόρτες κι αυτό θέλουμε να κάνουμε”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο CNN, από το Νταβός όπου βρίσκεται για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της Ουκρανίας, δηλώνοντας βέβαιoς ότι θα υπάρξει λύση στο θέμα της επιπλέον βοήθειας στην χώρα. “Είμαι ιδιαίτερα σίγουρος ότι θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Yπάρχει μία κατανόηση σε επίπεδο Συμβουλίου ότι αυτή η απόφαση πρέπει να ληφθεί την 1 Φεβρουαρίου και είμαι σίγουρος ότι οι διαπραγματεύσεις είναι σίγουρα προχωρημένες. Υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες της Ουγγαρίας”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το αν η κοινωνία και η πολιτική είναι έτοιμες για όλα αυτά που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη, ο Πρωθυπουργός ανέφερε πως “οι πολιτικοί είναι ανέτοιμοι, διότι πιστεύω πως υπάρχει μία διάκριση μεταξύ του επιπέδου πολυπλοκότητας του τι συμβαίνει με την Τεχνητή Νοημοσύνη και το τι καταλαβαίνουμε από αυτό. Όταν συνήθως δεν καταλαβαίνουμε κάτι ως πολιτική, τότε έχουμε υπερβολικές ρυθμίσεις”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις