Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα πιο αυθόρμητα ζώδια - Αφήνονται στις παρορμητικές τους σκέψεις

Tα πιο αυθόρμητα ζώδια - Αφήνονται στις ...

Μην περιμένετε να έχουν έτοιμη κάποια εναλλακτική στο αρχικό και χωρίς ιδιαίτερο σχεδιασμό πλάνο τους

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο, αυτοί που περνούν μέρες αγωνιώντας για κάθε απόφαση και αυτοί που αφήνουν τις παρορμητικές τους σκέψεις να κάνουν κουμάντο.

Αν ανήκετε στην τελευταία κατηγορία, ίσως έχει να κάνει με το ζώδιό σας.

 Ποιοι είναι εκείνοι που θα ενδώσουν σε κάθε σκέψη που θα έρθει στο μυαλό τους, δίχως σχεδιασμό και πρόγραμμα; Μάλλον, όσοι ανήκουν σε ένα από τα παρακάτω ζώδια:

 Κριός
Εκπροσωπούμενος από το ξεροκέφαλο κριάρι, δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Κριός βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας. Ως ένα ζώδιο που κάνει πάντα την αρχή, οι Κριοί είναι γνωστοί για την ενεργητική, φλογερή προσωπικότητά τους, οπότε μόλις ξεκινήσουν κάτι, δεν θα ησυχάσουν μέχρι να το ολοκληρώσουν. Για να μην αναφέρουμε ότι ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, επομένως έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, άρα δρουν και πολύ παρορμητικά, διότι πιστεύουν στον εαυτό τους και δεν ανησυχούν ποτέ πως τα σχέδιά τους δεν θα πετύχουν.

 Τοξότης
Κανείς δεν αγαπάει την περιπέτεια περισσότερο από έναν Τοξότη, που ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να ρισκάρει. Οι Τοξότες ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια, γεγονός που τους κάνει ατελείωτα περίεργους για τη ζωή και τις νέες εμπειρίες. Έτσι, ενώ εσείς προσπαθείτε να καταλάβετε αν μια απόδραση της τελευταίας στιγμής το Σαββατοκύριακο είναι βιώσιμη, ο Τοξότης κολλητός σας έχει ήδη κλείσει το ταξίδι.

Υδροχόος
Αν έχετε γνωρίσει έναν Υδροχόο, ξέρετε ότι μπορεί να είναι εκκεντρικός, αυθόρμητος και απρόβλεπτος. Βάλτε αυτές τις ιδιότητες μαζί, και έχετε ένα σοβαρά παρορμητικό άτομο στα χέρια σας. Ωστόσο, αυτό δεν μεταφράζεται σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Ως ζώδιο του αέρα, οι Υδροχόοι τείνουν να σκέφτονται υπερβολικά όταν πρόκειται για την εργασία και την καριέρα. Αλλά μόλις βγουν από το γραφείο, είναι έτοιμοι να χαλαρώσουν και να πάνε όπου τους πάει το ελεύθερο πνεύμα τους.

ΠΗΓΗ marieclaire.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being