Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

Τρίγκας Nephros: Υψηλού επιπέδου ιατρική περίθαλψη με ολόπλευρη στήριξη στους ασθενείς

Τρίγκας Nephros: Υψηλού επιπέδου ιατρική...

Επιστημονικά Υπεύθυνος της μονάδας είναι ο ιατρός - νεφρολόγος Παναγιώτης Τρίγκας

Η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε. στεγάζεται στην οδό Κορίνθου 521 & Βορείου Ηπείρου, σε νεόδμητο κτίριο 1.200 τετραγωνικών μέτρων και φτιάχτηκε με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια των αιμοκαθαιρόμενων ασθενών, με τη θέρμη, αλλά και τον επαγγελματισμό του προσωπικού να παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου.

Το προσωπικό της μονάδας άλλωστε, μεγάλωσε, γαλουχήθηκε και διδάχθηκε δίπλα στον ιατρό Κωνσταντίνο Τρίγκα, του οποίου το έργο και όραμα συνεχίζει ο γιος του, Παναγιώτης Τρίγκας. Η μονάδα διαθέτει δύο ορόφους αιμοκάθαρσης με 33 μηχανήματα SURDIAL X της εταιρείας NIPRO τελευταίας τεχνολογίας, όλα αποκλειστικά ON-LINE με χρονολογία κατασκευής το έτος 2021, κατασκευασμένα ειδικά για την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS και τα οποία απεστάλησαν από το Κιότο της Ιαπωνίας.

Διαθέτει αυτόνομη αίθουσα COVID, με δική της είσοδο, δύο εισόδους με δυο ράμπες για ΑΜΕΑ, τρεις ανελκυστήρες για γρήγορη, άνετη και ασφαλή μετακίνηση των ασθενών και του προσωπικού, αλλά και ανελκυστήρα φορείων. Επιπλέον, η ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS διαθέτει ένα υπερσύγχρονο ασθενοφόρο Ford Transit -από τα πιο ευρύχωρα και ασφαλή οχήματα μεταφοράς ασθενών- πιστοποιημένο από το ΕΚΑΒ, με όλο τον απαραίτητο αλλά και πλεονάζοντα ιατρικό εξοπλισμό, καθώς και έμπειρο πλήρωμα με διασώστη.

Το ασθενοφόρο είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο για την εξυπηρέτηση προγραμματισμένων συνεδριών ή επειγόντων περιστατικών. Σημαντική είναι η άνεση των ασθενών που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση, η οποία επιτυγχάνεται με τις πιο μεγάλες πολυθρόνες αιμοκάθαρσης του εμπορίου και με κρεβάτια που χρησιμοποιούνται στη ΜΕΘ με περισσότερα μοτέρ κίνησης από τα συμβατικά κρεβάτια της αιμοκάθαρσης, εφοδιασμένα με ανατομικά στρώματα. Με την ψυχαγωγία των ασθενών να βρίσκεται στις προτεραιότητες της μονάδας, κάθε θέση διαθέτει ατομική τηλεόραση με αυτόνομα ακουστικά από ατομική κονσόλα ψυχαγωγίας, με ταχύτατο internet.

Στην ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS δεν χωράνε εκπτώσεις στην ποιότητα της αιμοκάθαρσης, επομένως, το νερό, και συγκεκριμένα το υπερκάθαρο νερό, είναι απαραίτητο για τη διενέργεια της συνεδρίας της αιμοκάθαρσης. Για τον λόγο αυτό η μονάδα διαθέτει την πλέον σύγχρονη επεξεργασία νερού του δικτύου της πόλης με ON-LINE αντίστροφη ώσμωση της εταιρείας ΤΕΜΑΚ. Είναι μία μέθοδος κατά την οποία το υπερκάθαρο επεξεργασμένο νερό που παράγεται, περνάει κατευθείαν στον ασθενή χωρίς να αποθηκεύεται, χωρίς δηλαδή να λιμνάζει. Αυτή η διαδικασία της ON-LINE παραγωγής υπερκάθαρου νερού, εξαλείφει τον κίνδυνο μικροβιακών λοιμώξεων που ενδέχεται να αναπτυχθούν στην παραγωγή νερού με την κλασική ώσμωση, όπως μπορεί να συμβεί με παλαιότερου τύπου αντίστροφες ωσμώσεις. Άλλωστε, η μονάδα διαθέτει όλες τις πιστοποιήσεις της εταιρείας ΤΕΜΑΚ μετά από τις στείρες καλλιέργειες του νερού. Ο κάθε ασθενής έχει το δικό του ατομικό οξυγόνο, που ρυθμίζεται από κεντρικό σύστημα παροχής, όπως στα μεγάλα νοσοκομεία.

-

ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ Α.Ε.

Κορίνθου 521 & Βορείου Ηπείρου, Πάτρα

Τ.: 2610 322 222, 6975 208 777

www.trigkas-nephros.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being